BATINE ZA GLASNE TURISTE

VIDEO: BESTIJALAN NAPAD U TROGIRU Muškarac divljački udario Čehinju: 'Bila je preglasna'

Policija je obavila razgovor s vlasnikom apartmana, a turistkinjama je upućen poziv da se jave u policiju i daju iskaz, što one dosad nisu učinile
 Dnevnik.hr

Dvije Češke turistkinje s troje djece, koje provode praznike na Jadranu, odnosno u Trogiru, noćas su se našle u verbalnom i fizičkom sukobu sa šogorom vlasnika apartmana u kojem borave, doznaje Dnevnik.hr od tih turistkinja.

Incident se dogodio iza ponoći, a na teren je poslan i policajac koji je obavio izvid. Utvrđeno je kako su u incidentu sudjelovale dvije češke državljanke i mještanin. Policija je obavila razgovor s vlasnikom apartmana, a turistkinjama je upućen poziv da se jave u policiju i daju iskaz, što one dosad nisu učinile.

Dnevnik.hr neslužbeno doznaje kako je povod incidentu bila buka koju su Čehinje pravile. Prvo su zamoljene da se utišaju, no kad su se počele smijati na upozorenja, to je zasmetalo šogoru vlasnika pa je jednu od Čehinja divljački udario.

Češki konzulat u Splitu nije zaprimio nikakvu dojavu o navedenom incidentu. Policija upravo u ovim trenucima obavlja obavijesni razgovor s češkim turisticama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. svibanj 2024 09:48