DEMANTI

Objava ispravka netočne informacije

 Ranko Šuvar / CROPIX

Objavljujemo ispravak informacije objavljene na portalu jutarnji.hr pod naslovom „PREVARILA IH KRALJICA PARFEMA? “Prokrvario sam Vukovar, pobijena mi je obitelj, a Žaneta mi je uzela i starost i mir““ od dana 09. lipnja 2014. godine.

"U članku Naslova 'PREVARILA IH KRALJICA PARFEMA? Prokrvario sam Vukovar, pobijena mi je obitelj, a Žaneta mi je uzela i starost i mir' stoje informacije koje su vezane za Nadu Katavić, a glase: „Njih najmanje desetak uperilo je prstom i podnijelo kaznene prijave protiv Žanete Rodić kao vlasnice tvrtki Zagrej, Verba tim i Salvo, ali i njezine desne ruke Nade Katavić koja je u inkriminiranom razdoblju bila direktorica i ovlaštena za zastupanje jedne od njezinih tvrtki. Žrtve tvrde da su se obje okoristile za više od milijun eura tuđeg novca koji su uložile u privatne poslove i nekretnine.“ kao i „Nada Katavić podmuklo je pozvala Bucu i kćer Karlu da dođu. Žanetin muž mi je počeo psovati mater u grobu te da će me, uz gnusne psovke o seksu, srediti.“

Ovim putem želi Vam se naglasiti kako, Nada Katavić, nije ni na koji način vršila, niti sudjelovala u bilo kakvim radnjama koje bi imale obilježja kaznenog djela, a pogotovo nije koristila tuđi novac u višemilijunskim iznosima Eura, kako se to neistinito imputira u članku, kako bi ulagala u vlastiti posao ili nekretninu.

Nada Katavić takvo što nije činila niti kao fizička osoba, niti kao ovlaštena osoba za zastupanje u trgovačkom društvu ZAGREJ d.o.o., u kojem je bila upisana samo formalno kao direktor, bez ikakvih stvarnih ovlasti.

Nada Katavić je dana 01.03.2012. prestala obnašati (ponavlja se: samo formalno, bez stvarnih ovlasti!) funkciju direktorice tog trgovačkog društva, a zaključno sa danom 30.09.2013. joj je prestao i radni odnos u navedenom trgovačkom društvu zbog neisplata plaća i kontinuiranog psihičkog pritiska i maltretiranja.

Također, niti dio teksta u kojem se navodi kako bi Nada Katavić podmuklo pozivala klijenta na sastanak nije istinit, s obzirom da se gospođa Nada Katavić ni na koji način ne bi prijevarnim i podmuklim metodama koristila u poslovnim odnosima, a pogotovo ne metodama koje mogu biti štetni po fizički i duševni integritet klijenata.“

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 21:36