EUFORIJA ŠEFA HDZ-a

'IZAŠLI SMO IZ JEDNOG PONORA, GODINU DANA RADIMO NA SEBI I DANAS SMO POBJEDNICI' Karamarko slavi pobjedu liste HDZ-a

Zagreb, 150413.Sjediste HDZ-a, Trg zrtava fasizma.Konferencija za novinare predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka nakon proglasenja privremenih rezultata izbora za Europski parlament.Na fotografiji: Dubravka Suica i Tomislav Karamarko.Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
 Bruno Konjević / CROPIX

Netom prije konferencije za novinare Tomislava Karamarka u središnjici HDZ-a prostorijom je odjekivala pjesma i skandiranje "Pobjeda"i "Tomo".

- Mi smo, dragi prijatelji, pobijedili na ovim izborima. Zahvaljujem se svim članovima ove stranke koja je stvorila ovu državu. Izašli smo iz jednog ponora, godinu dana radimo na sebi i danas smo pobjednici - kazao je Karamarko.

- Lopovluk, korupcija i kriminal van, a poštenje i iskreno domoljublje natrag u Hrvatsku demokratsku zajednicu. Mi smo svoju katarzu prošli, čekamo da se to i drugima dogodi.

PRATITE UŽIVO - PRVI NEPOTPUNI REZULTATI! HDZ-U ŠEST MANDATA, SDP-U PET, LABURISTIMA JEDAN Ruža Tomašić osvojila je najviše glasova na listi HDZ-a i ide u Europski parlament! Jakovčić: 'Pouke s ovih izbora trebale bi otrijezniti Milanovića'

- Čestitam i našim kolegama iz SDP-a i Laburistima, i svi zajedno idemo u borbu za Hrvatsku u Europskom parlamentu - nastavio je Karamarko.

- A mi sigurno idemo dalje. Uskoro su lokalni izbori. Žao mi je što je izlaznost bila mala. U ovom svečanom trenutku ne želim tražiti krivce. Mi smo predlagali da ovi izbori budu kad i lokalni. To je ovaj narod koštalo 85 milijuna kuna, a bez toga se moglo - kazao je šef HDZ-a.

- HDZ je jedina stranka koja na jednoj državotvornoj liniji brani interese Hrvatske. Očekujem pobjedu na lokalnim izborima 19. svibnja - zaključio je Karamarko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 07:47