DOJMOVI IZ KAZAHSTANA

TUDOR OBJASNIO 'Svi nas žele ocrniti, a odigrali smo izvrsno, na tragu naših najboljih rezultata...'

Mi imamo petoricu igrača od 170 cm, a oni petoricu mamlaza od dva metra, kazao je Tudor
 Vladimir Dugandzic / CROPIX

Hajduk je noćas nakon 7 sati i 45 minuta leta iz Kazahstana sletio u Split. Nakon dugog dana i noći pred novinarima je na Poljudu bio trener Bijelih Igor Tudor.

- Dojam je da je igra bolja od rezultata. Bila je to prava, izvrsna utakmica, na tragu naših najboljih rezultata. No, rezultat nam ne ide u prilog. Tko je gledao, vidio je da se nisu približili našem kaznenom prostoru osim u prekidima. Pripremali smo se za njihovu igru, znali smo kako igraju, ali mi imamo petoricu igrača od 170 cm, a oni petoricu mamlaza od dva metra. Hajduk će proći dalje u 4. pretkolo, vidjet ćete - ponovio je jučerašnji stav Tudor.

Potom se osvrnuo na aktualni moment splitskog kluba.

- Proteklih mjeseci, tjedana i dana traje natjecanje tko će više ocrniti, tko će napraviti veću dramu u Hajduka. Pa se spominju povijesne drame, crni tjedni... Javljaju se legende Hajduka i svi kojima je stalo do kluba, a zapravo im je stalo do nekih svojih sitnih interesa.

- Deset dana prije nas na Kantridu dođe momčad koja je uložila 10 milijuna eura i izgubi. A mi izgubili i onda je glavna vijest "Tudor još trener?" Sramota! Svi spominju nekakvu borbu. Tko mi može reći da se Antolić bori više od Malokua?! Svi se bacaju na glavu, zato se i ozljeđuju. To nije slučajno već stvar kvalitete, a to dolazi u paketu - bio je opširan trener Hajduka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 04:48