VELIKA GLUPOST

FANOVI NAPALI LEWISA 'Sram te bilo! Dok se Schumi bori za život, ti se hvališ fotkama sa skijanja'

Britanski vozač Formule 1 Lewis Hamilton izazvao je buru reakcija nakon što je na svom Instagram profilu objavio fotografije sa skijaških terena, u vrijeme dok Michael Schumacher leži u komi i bori se za život nakon ozljeda zadobivenih baš na skijanju.

Britanski vozač slike je stavio na internet samo par dana nakon strašne nesreće najboljeg vozača F1 svih vremena u francuskim Alpama.

Na fotografiji Hamilton se smješka dok se priprema za rundu skijaškog trčanja, a na jednoj od slika u ruksaku je njegov psić ljubimac. Hamilton na glavi nema kacigu, već samo toplu kapu.

Mnogu su na Twitteru kritizirali Hamiltona jer ne nosi kacigu, ali i zbog lošeg dabira trenutka za objavu fotografija sa zimovanja.

Na još jednoj fotografiji Hamilton se uslikao na Božić sa svojim bratom koji boluje od cerebralne paralize. Obojica nose kacigu na toj fotografiji.

Neki su komentirali kako su ove fotografije primjer lošeg ukusa, da se treba sramiti te da je Hamilton vrlo neosjetljiv objavljujući takve prizore dok se bivši vozač F1 bori za život.

No, nisu svi bili tako oštri, jedan je čitatelj upitao 'zar bi svi sada trebali prestati objavljivati slike sa skijanja?'

Drugi objašnjavaju kako skijaški trkači ne moraju nositi kacigu, čak niti na natjecanju.

Treba istaknuti da je Hamilton na Twitteru poslao poruku ohrabrenja najboljem vozaču svih vremena.

- Moja obitelj i ja molimo za Michaela i njegovu obitelj. Želim mu brz oporavak. Bog ga blagoslovio. Hamiltonovi, napisao je na Twitteru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:55