NAJBOLJE SE RAZUMIJU

ARIN I KATIE SRETNO SU ZALJUBLJENI TINEJDŽERI, NO PRIJE DVIJE GODINE ON JE BIO DJEVOJKA, A ONA DJEČAK Ljubav nakon promjene spola

Oboje su se, uz podršku roditelja, podvrgnuli kompliciranoj operaciji promjene spola
 Screenshot/The Sun

Tinejdžeri Arin Andrews (19) i Katie Hill (17) iz Velike Britanije na prvi pogled doimaju se baš poput svojih vršnjaka. No, on i ona prošli su kroz nevjerojatnu transformaciju. Tako je Arin prije dvije godine bio djevojka Emerald, a Katie dječak Luke.

Oboje su se, uz podršku roditelja, podvrgnuli kompliciranoj operaciji promjene spola i sada se, tvrde, po prvi puta od kada znaju za sebe osjećaju potpuno.

- Mrzio sam sve svoje ženske atribute. Nedavno sam odstranio grudi i osjećam se super. Konačno mogu na kupanje sa vršnjacima i biti samo jedan od dečkiju. Osjećam se kao da sam napokon u pravom tijelu, ispričao je Arin za britanski tabloid The Sun.

Arin je Katie upoznao prije dvije godine na grupi podrške mladim ljudima koji su prošli kroz slično iskustvo.

- Ja Arina razumijem mnogo bolje nego bilo tko drugi. Jedna sam od rijetkih koja shvaća koliko se potpunije on sada osjeća, ispričala je Katie.

Njih dvoje sada su po svemu baš kao i svaki drugi par. Vrijeme provode u učenju i zabavi. No, nije sve uvijek bilo tako lako.

Katie je često bilo izložena zlostavljanju od strane vršnjaka, a Arin je zbog toga morao promijeniti školu.

Oboje su ostali bez većine prijatelja kada su se odlučili na operaciju.

- Imala sam puno bliskih prijatelja, ali kada su saznali za moju odluku jednostavno su prestali razgovarati sa mnom, ispričala je Katie.

- Mnogi su osuđivali i propitkivali podršku koju sam dala djetetu. Neki naprosto sa mnom više nisu razgovarali. No, njima nije jasno da sam se i ja na neki način morala pomiriti s gubitkom, kazala je Arinova majka Dennis. Dodaje kako iz vlastite sebičnosti nije mogla dopustiti da se njeno dijete utapa u depresiji i da se cijeli život osjeća zarobljeno u tijelu koje ne razumije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 23:10