BRAZILAC NA TRENINGU

KRAJ PROVODA I TERAPIJA Sammir se vratio u Maksimir, Ademi spreman za uzvrat sa Šerifom?

 Damjan Tadic / CROPIX

U ponedjeljak se Modrima priključio i Sammir. Kombinacija ljetnog provoda i terapija je završila. Filho se vratio u Zagreb i idućih bi dana njegova noga trebala odgovoriti na pitanje kako se oporavio. Kao što je nedavno rekao i Kruno Jurčić, bit će važno vidjeti boli li ga išta pri udaranju lopte. Tek kad ta bol nestane, Sammir će moći krenuti s punim treninzima. Trener se nada da će do četvrtog pretkola Sammir biti na raspolaganju i da će dodatno oplemeniti igru njegove momčadi.

Arijan Ademi oporavlja se bolje od svih prognoza. Ozljeda gležnja iz susreta sa Šerifom doimala se prvih dana ozbiljnom, bilo je upitno čak i hoće li Ademi biti spreman za reprezentativni susret s Lihtenštajnom, o uzvratu u Tiraspolu nitko nije ni razmišljao. No, kako stvari stoje, Ademi bi ipak mogao biti u momčadi koja će u Moldaviji ganjati prolaz u četvrto pretkolo Lige prvaka.

Važan kotačić u Jurčićevoj viziji, momak koji se pretvara u jednog od najvažnijih Dinamovih igrača kako sad stvari stoje, dobit će minutažu u Tiraspolu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:47