HEWLETT-PACKARD

HP svojim novim rješenjima na području osobnih računala i pisača omogućuje malim i srednjim tvrtkama bolju mobilnost i rezultate

HP je predstavio nove proizvode, tehnologije i alate posebno razvijene kako bi malim i srednjim tvrtkama pomogli unaprijediti svoju produktivnost i povezivost.

Mnoge male i srednje tvrtke pri donošenju odluka o nabavi informatičke opreme muči problem kako zadovoljiti sve svoje potrebe i istodobno postići optimalnu ravnotežu performansi, kvalitete i dizajna.

Stoga, HP malim i srednjim tvrtkama pomaže ostvariti spomenutu ravnotežu nudeći notebook PC računala visokih performansi najsuvremenijeg dizajna i karakteristika te pouzdana rješenja za ispis, lako primjenjiva u poslovnom okruženju. Nadalje, HP-ova ponuda razvijena je da se uklopi u budžete malih i srednjih tvrtki s pojačanim naglaskom na produktivnost i upravljivost.

HP-ova nova ponuda za male i srednje tvrtke uključuje:

• Poslovna prijenosna računala iz serije HP ProBook 400, koja se odlikuju elegantnim dizajnom, izvrsnim trajanjem baterije(1), trajnošću i karakteristikama vezanim uz poslovnu sigurnost koje udovoljavaju radnim potrebama.

• Poslovna prijenosna računala iz serije HP 200 pružaju najvažnije multimedijske alate i povezivost kod kuće i u uredu.(2)

• HP Officejet pisači pomažu tvrtkama proaktivno upravljati svojim ekosustavima za ispis i obradu slika te im tako štede vrijeme i novac.

“Naši kupci iz malih i srednjih tvrtki u svojim organizacijama često obavljaju nekoliko funkcija – od menadžera do računovođe i informatičara – te su im stoga potrebni fleksibilni alati visokih performansi koji im omogućuju obavljanje njihovih raznovrsnih poslovnih zadaća“, rekao je Ralf Groh, direktor Sektora komercijalnog marketinga, ispisa i osobnih sustava za regiju Europe, Bliskog Istoka i Azije. „HP je predan isporučivanju tehnologija koje su jednostavne za korištenje i unaprjeđuju rezultate naših kupaca, na taj način ih osnažujući i uklanjajući prepreke koje stoje na putu produktivnosti svojim iznimno mobilnim i moćnim rješenjima.“

Serija HP ProBook 400: Dokazana kvaliteta i trajnost u kombinaciji s modernim dizajnom

Serija prijenosnih računala HP ProBook 400 predstavlja potpunu lepezu koja se sastoji od četiri pouzdana modela za male i srednje tvrtke, posebno razvijena za kupce koji vode računa o troškovima i žele inteligentnije poslovanje bez kompromisa kad je riječ o dizajnu. Dostupna u tri veličine ravnog zaslona (44, 40 i 33,8 cm) i opremljena nizom moćnih Intelovih i AMD-ovih procesora, nova serija prijenosnih računala HP ProBook 400 je do 36% tanja i 18% lakša od prijenosnih računala prethodne generacije. Također se odlikuje elegantnim kućištem u meteoritsko sivoj boji (Meteorite Grey) s aluminijskim naglascima usklađenim s HP-ovim novim smjernicama u dizajnu koje promiču jedinstven identitet, usklađenost robne marke i ujednačeno korisničko iskustvo za sva HP-ova računalna i ispisna rješenja.

Serija HP ProBook 400 će povoljno utjecati na poslovanje malih i srednjih tvrtki sa svojom brzom i dugotrajnom produktivnošću kroz Solid State Drives(3) (SSDs) i opcije povezivosti koje uključuju 4G WWAN(4,5), kao i na njihovu sigurnost zahvaljujući karakteristici HP Client Security. Osim toga, prijenosna računala su spremna za upotrebu Skypea te nude bogate DTS Sound mogućnosti audio i video povezivanja vrhunske kvalitete(6,7).

Serija HP 200: Osnovna mobilnost, obilje mogućnosti i izvrsna vrijednost za novac za male i srednje tvrtke

Posebno razvijena za potrebe malih i srednjih tvrtki, serija prijenosnih računala za poslovne korisnike HP 200 u ponudi je sa zaslonom od 39.6 cm i čitavim nizom bežičnih mogućnosti(2) te moćnih Intelovih i AMD-ovih procesora. Odlikuje se dizajnom koji je jednostavan za korištenje i koji omogućuje lako oblikovanje i konzumaciju sadržaja na poslu ili kod kuće, dok njegovo izdržljivo kućište pomaže zaštiti računala gdjegod se nalazili.

Od obuke do prodajnih prezentacija, serija HP 200 u svojoj tvorničkoj konfiguraciji nudi visokokvalitetne multimedijske mogućnosti zahvaljujući svojem predinstaliranom softveru i karakteristikama. Korisnici se HDMI priključkom mogu povezati s većim zaslonima visoke rezolucije(10), a zvučnici Altec Lansing pružaju izvanredan slušni doživljaj.

HP-ova rješenja za ispis i obradu slika kojima se povećava produktivnost i smanjuju troškovi

HP-ova nova rješenja za ispis i obradu slike spajaju učinkovitost i jednostavnu upravljivost s vrijednošću, pomažući na taj način poslovnim korisnicima u brzoj izradi, pohranjivanju i pristupanju visokokvalitetnim sadržajima.

Ponuda je obogaćena sljedećim uređajima:

• HP Officejet Pro 251dw pisač i HP Officejet Pro 276dw MFP nude profesionalni ispis uz do 50% niži trošak po stranici nego što je to slučaj kod laserskih pisača(11), te se lako uklapaju u postojeće informatičke infrastrukture zahvaljujući svojim naprednim rješenjima za upravljivost i radni tijek.

• HP Officejet 7610 Wide Format e-All-in-One pomaže poslovnim korisnicima da na troškovno učinkovit način u vlastitoj režiji obave poslove za koje bi inače angažirali tiskaru.

Dostupnost

Očekuje se da će prijenosna računala za poslovne korisnike iz serija HP ProBook 400 i HP 200 biti dostupna u Hrvatskoj u srpnju 2013. Cijene serije HP ProBook 400 kretat će se od 2.999 kn (s PDV-om), a cijene serije HP 200 od 2.499 kn (s PDV-om).

HP Officejet Pro 251dw pisač i HP Officejet Pro 276dw MFP dostupni su u Hrvatskoj po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.899 kn (s PDV-om) za HP Officejet Pro 251dw te 2.779 kn (s PDV-om) za HP Officejet Pro 276dw.

HP Officejet 7610 Wide Format e-All-in-One će biti dostupan kupcima u Hrvatskoj od kolovoza 2013. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.019 kn (s PDV-om).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:55