NOVA PRILIKA ZA BILIĆA

Poništena bizarna utakmica Kasimpaše i Bešiktaša!

Bešiktaš se žalio i, eto, izborio novu utakmicu, ukoliko forum za žalbe ne usvoji apel Kasimpaše koja se sigurno ne miri ovakvim raspletom

Turski nogometni savez poništio je derbi nacionalne Superlige, Kasimpaša-Bešiktaš 2:1 iz 15. kola 15. prosinca. To je ona poznata utakmica u kojoj su gosti našeg Slavena Bilića vodili pa poklekli u doista čudnim uvjetima: najprije je domaći igrač spriječio Bešiktašev opasni napad bacajući drugu loptu na onu prvu, regularnu, a sve se zakompliciralo kad je jedan navijač (ispostavilo se: Fenerbahčeov!) uklizao u Bilićeva igrača koji ga je potom silovito odgurnuo pa pocrvenio, u međuvremenu je isključen još jedan gost.

Bešiktaš se žalio i, eto, izborio novu utakmicu, ukoliko forum za žalbe ne usvoji apel Kasimpaše koja se sigurno ne miri ovakvim raspletom. Ako će se igrati opet i ako Bešiktaš pobijedi, prestići će Kasimpašu na 3. mjestu i tek se na bod približiti drugoplasiranom Galatasarayu. No vodeći Fener i tada bi bio na velikih devet bodova prednpsti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:48