SHOPPING

Posjetite shopping meke

Trenutno najveći shopping centar u Hrvatskoj, Westgate ima 260 trgovina i čak 7250 parkirnih mjesta

WESTGATE

Trenutno najveći shopping centar u Hrvatskoj, Westgate ima 260 trgovina i čak 7250 parkirnih mjesta

Smješten pokraj Zaprešića, na autocesti A2 prema Krapini, nalazi se Westgate, trenutačno najveći šoping centar u Hrvatskoj. Prostire se na 250.000 četvornih metara, ima 260 trgovina, 32 restorana i lokala te nevjerojatnih 7250 parkirnih mjesta. Iz Zagreba do njega voze besplatne autobusne linije, a dolazak automobilom također je jednostavan jer se vozi autocestom na dionici bez naplate. Osim brojnih trgovina, u Westgateu postoje zabavni sadržaji poput kuglane, zabavnog parka za djecu, restorana i kafića. Vikendima se često organizira “late night shopping” kada se asortiman nudi po iznimno niskim cijenama.

ROSES FASHION OUTLET

Roses Fashion Outlet u Sv. Križu Začretju ima izvanredan prometni položaj kod izlaza za Sv. Križ Začretje, na autocesti A2/E59, glavnoj prometnoj osi izmedu jugoistočne i srednje Europe, od Zagreba u smjeru Maribora. Ponuda obuhvaća više od 100 brendova sportske i elegantne mode, obuće, modnih dodataka i donjeg rublja, a između obilaska trgovina predahnuti se može u kafićima i restoranima. Iz Zagreba vozi besplatan autobus koji kreće i vraća se u dva termina dnevno te skuplja putnike na više lokacija u gradu. U outlet trgovinama mogu se naći komadi po bitno sniženim cijenama, a prošlogodišnje kolekcije rasprodaju se za sitan novac. Radno vrijeme centra je od 13 do 21 sat ponedjeljkom, a od 10 do 21 ostalim danima u tjednu, uključujući i nedjelju.

OUTLET SVETA HELENA

Uz autocestu A4 Zagreb - Varaždin, u Donjoj Zelini, nalazi se Outlet Sveta Helena koji se prostire na gotovo 50.000 četvornih metara površine, a u planu je proširenje na dodatnih 12.500 kvadrata površine. Od Zagreba je udaljen 26 kilometara, a s autoceste se silazi prije naplatnih kućica pa nema cestarine. U ponudi imaju marke casual i sportske odjeće te modnih dodataka za sve uzraste i generacije, kao što su Adidas, Armani Jeans, Brugi, Calvin Klein, D&G, Ecco, GF Ferre, Lacoste, Lotto, Mustang, New Balance, Puma, Slam, Vero Moda i mnogi drugi. Na raspolaganju je 450 parkirališnih mjesta, a osim trgovina, tu su i restorani, kafići te profesionalni centar za čuvanje djece, s unutarnjim i vanjskim igralištima i raznim dječjim programima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 10:25