ZABAVA

Urnebesne noći mirnih gradova

Svaki od ovih gradova ima svoja mjesta za noćne izlaske, gdje često nastupaju hrvatske estradne zvijezde, a vikendom se pleše do jutra
 Zvonimir Krstulović/CROPIX

Siscia Jazz Club

Rimska bb, Sisak

Kultno okupljalište glazbenika i ljubitelja jazz glazbe, koje vodi svjetski poznat jazz gitarist Damir Kukuruzović. Osim redovitih vikend-koncerata, Siscia Jazz Club privlači stotine poklonika te glazbe na ljetni Siscia Open Blues and Jazz Festival na kojemu nastupaju odreda najbolji i najpoznatiji hrvatski, ali i svjetski jazz glazbenici.

Bar Default

Dr. Ante Starčevića 13, Sisak

Posljednjih godina najpopularnije okupljalište mladih (i ne samo mladih) Siščana i njihovih gostiju. Taj cafe bar popularnost temelji na prelijepoj terasi u središtu grada, kvalitetnoj ponudi te čestim koncertima hrvatskih glazbenika s alternativne scene.

Arcus

Strossmayerova 8, Čakovec

Arcus je jedno od najomiljenijih mjesta za izlazak mladih u Čakovcu. U Arcusu redovito gostuju različiti house DJ-i, ali može se čuti i pop i rock glazba.

Paladin

Katarine Zrinski 1, Čakovec

Ako želite razbiti dosadu igrajući biljar, stolni nogomet ili pikado, Paladin je pravo mjesto za vas. Vikendi su tradicionalno posvećeni isključivo zabavi. Svaki vikend organiziraju party uz snižene cijene pića, a za dobar ugođaj brinu se DJ-i. Povremeno organiziraju i koncerte rock bendova.

Parco Alfa

Matice hrvatske 2, Čakovec

Tijekom tjedna u klubu Parco Alfa možete popiti kavu i okušati sreću na automatima, a vikendom se zabaviti na partyjima.

Macuba

Zagrebačka 87, Varaždin

Jedno od omiljenih mjesta za izlazak subotom. U Macubi redovito gostuju velika glazbena imena house glazbe iz Hrvatske i inozemstva, a klub često daje priliku i mladim glazbenicima da pokažu svoj talent.

Lounge bar Mea Culpa

Ivana Padovca 1, Varaždin

Mea Culpa je smještena u staroj gradskoj jezgri, s terasom na najljepšem varaždinskom trgu, Trgu Miljenka Stančića, s koje puca pogled na Stari grad. Moderno uređen lokal smješten je u staroj baroknoj kući, što ga čini jedinstvenim mjestom za izlazak. Nude više od 180 raznih koktela, a svaki petak i subotu organiziraju klupski program.

Soho bar

Trg Miljenka Stančića 1, Varaždin

Smješten na Trgu Miljenka Stančića, s prekrasnim pogledom na varaždinski Stari grad. Petkom i subotom organiziraju partyje uz rock ili house glazbu.

Zuma lounge & night bar

I. Mažuranića 5, Bjelovar

Zuma lounge & night bar je jedini takav klub u Bjelovaru, a otvoren je prije nekoliko godina. Bar je veoma popularan među bjelovarskom mladeži, što zbog neobičnog i profinjenog uređenja, što zbog velike glazbene ponude koja uključuje gostovanje brojnih DJ-a.

Caffe bar Mario

Augusta Šenoe 33, Bjelovar

Klub Mario kultno je bjelovarsko okupljalište ljudi alternativne provenijencije. Uz domaću zabavnu i rock glazbu, u Mariju su česte svirke uživo novih bendova, ali i stalnog postava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 13:47