GDJE SE ZABAVITI

TOP 10 klubova - Omiljeni ljetni klubovi

1. EastWest Beach Club

Plaža Banje, Frana

Supila 4, Dubrovnik

M: 098 981 3850

Klub na plaži Banje s pogledom na stare gradske zidine atraktivnim uređenjem, dobrim izborom osvježavajućih cocktaila te raznorodnom glazbom privlači sve željne lude zabave. Na toj atraktivnoj lokaciji često se održavaju različita događanja poput modnih revija i izbora za Miss.

2. Latino klub Fuego

Pile, Brsalje 11, Dubrovnik

www.dubrovniknightclub.com/latino-club-fuego

S radnim vremenom od 23 do 6 sati i dobrom zabavom klub Fuego je postao središte noćnog života Dubrovnika, čemu pridonosi i odličan smještaj na Pilama, ulazu u Grad sa zapadne strane. U klubu puštaju različite vrste glazbe, od latino, preko komercijalnih radiohitova do modernih disco ritmova. Česti su i koncerti pa su u posljednjih desetak godina u Fuegu nastupili najbolji domaći bendovi, od TBF-a, Cubisma i Zabranjenog pušenja do Psihomodo popa, Hladnog piva i Leta 3.

3. Troubadour

Hard Jazz Cafe

Bunićeva poljana 2, Dubrovnik

Kultni dubrovački cafe bar Trubadur u vlasništvu Marka Breškovića, smješten ispred dubrovačke katedrale, nezaobilazno je mjesto za uživanje na jugu Hrvatske. Svirka uživo i jazz repertoar, koji stvaraju posebnu atmosferu, privlače podjednako i celebrityje i biznismene koji stignu u Dubrovnik, pa postoji mogućnost da ondje naletite na zvijezde poput Simona Le Bona iz grupe Duran Duran ili milijardere poput Aarona Franklina.

4. Udruga mladih Orlando

Branitelja Dubrovnika 41, Dubrovnik

www.klub-orlando.com

Poznati klub mladih alternativaca i rockera, smješten u staroj bolnici, profilirao se kao mjesto s dobrim glazbenim i ostalim kulturnim programima za mlade. Često organiziraju koncerte zanimljivih, poznatih i manje poznatih bendova iz Hrvatske i regije te puštaju glazbu svih usmjerenja, a osobito su popularne plesne večeri s hitovima iz 80-ih godina.

5. Noćni klub Ginja

Radisson Blu Resort&Spa

Orašac, Dubrovnik

www.radissonblu.com/resort-dubrovnik

Noćni klub Ginja, smješten u Vrtovima sunca u Orašcu, nudi atraktivne programe u kojima se posjetitelji mogu opustiti ili zabaviti uz dobru glazbu i atraktivne plesačice.

6. Club Lazareti

Frana Supila 8, Dubrovnik

www.lazareti.com

Club Lazareti nudi najosmišljeniji kulturni program u Dubrovniku, a dodatnu atraktivnost predstavlja njegov smještaj u povijesnoj karanteni Dubrovnika. Ondje se često održavaju koncerti najeminentnijih grupa iz Hrvatske i šire regije, a promoviraju i manje komercijalne glazbene žanrove (punk, elektroniku, etno). Klub je ugostio neke od svjetski poznatih DJ-a i produkcijskih kuća (S.W.A.G., Laus Records, Primate, Adult Records...).

7. Diskoklub GaudI

Grad Korčula, Korčula

Suvremeno uređen diskoklub u Korčuli na istoimenom otoku raznolikom glazbom privlači turiste svih generacija koji, osim u dobroj atmosferi, mogu uživati i u fino pripremljenim cocktailima.

8. Bard bar

Ispod Mira bb, Dubrovnik

T: 098 244 850

Uz povremene koncerte žive glazbe i nastupe šansonijera, bar smješten na stijenama ispod zidina i ne treba nuditi pretjeranu zabavu da bi bio iznimno posjećen. Njegovi najjači aduti su lokacija na stijenama te iznimno lijep pogled na more, otok Lokrum i gradske zidine.

9. Noćni klub Orlandinjo

Masarykov put 20, Dubrovnik

www.dubrovnikpalace.hr

U elegantno uređenom prostoru hotela Dubrovnik Palace, noćnom klubu Orlandinjo, svaki se dan održavaju glazbene večeri, bilo uz prigodnu glazbu po DJ-evu izboru ili svirku uživo. Profinjeni prostor dobro je posjećen zbog ugodne atmosfere i odličnog izbora pića.

10. Cafe bar Cool

Žal bb, Konavle, Cavtat

Cafe bar smješten u blizini mora i hotela Albartos osobito je popularan među mladima Konavala, ali česti su posjetitelji i mladi iz Dubrovnika, ali sve češće i njihovi gosti, i to zbog radnog vremena do ranih jutarnjih sati i često organiziranih večeri karaoka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:45