UŽIVANJE ZA SVA OSJETILA

ZAVRŠEN PRVI DAN Rekordna posjećenost i fantastična atmosfera na Tjednu Dobre hrane

 Berislava Picek / CROPIX

Tjedan Dobre hrane već prvog vikenda privukao je desetke tisuća posjetitelja koji su uživali u radionicama i degustacijama te na sajmu velikih i malih proizvođača. Pogledajte kako su brojni gastro avanturisti stvorili fantastičnu atmosferu na sadržajnom prvom danu vikenda posvećenog isključivo dobroj hrani.

Subotnji program Tjedna Dobre hrane osigurao je uživanje svim osjetilima i upriličio jedinstvenu kulinarsku edukaciju na radionicama najboljih hrvatskih chefova. Posjetitelji su uživali na svakom koraku, okruženi ukusnim delicijama koje su mogli degustirati i brojnim prilikama za kupovinu na sajmu malih i velikih proizvođača.

Danas su ljubitelji dobre hrane naučili kako pripremiti cijeli subotnji ručak u samo 45 minuta, uvjerili se kako pivo može biti ukusna namirnica te saznali kako pripremiti savršen janjeći kotlet ili tradicionalnoj kuhinji udahnuti novi život.

Tjedan Dobre hrane nastavlja se i u nedjelju, 16. listopada, a očekuje se kako će sudjelovati više od 70.000 posjetitelja – najviše do sad. Pogledajte što donosi nedjeljni program, pridružite se i iskusite što znači biti dio najvećeg gastro događaja godine!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 23:38