TJEDAN DOBRE HRANE

VIDEO: TISUĆE POSJETITELJA Pogledajte fantastičnu atmosferu na gastro događaju godine

Zagreb, 151114.City Center One West.Tjedan dobre hrane.U City Centru One odrzavaju se radionice najboljih chefova u sklopu Sajma dobre hrane.Radionica: Zoran Delic i Misel Tokic ( Podravka ),subotnji meni: od juhe do deserta u 45 minuta.Krem juha od bundeve sa sjemenkama,krem juha od zelenih i bijelih sparoga,piletina sa sjeckanom rajcicom i rikulom,penne rigate,file brancina s palentom oplemenjenom tartufima.Foto: Berislava Picek / CROPIX
 Berislava Picek / CROPIX

U tijeku je drugi dio Tjedna Dobre hrane, gastro manifestacije koja je već na prvom vikendu okupila nekoliko desetaka tisuća ljubitelja dobre hrane. TDH se već pretvorio u najveći tematski događaj godine i svojim posjetiteljima osigurao nezaboravan gastro doživljaj. Očekuje se kako će ovog vikenda sudjelovati preko 70.000 gastro avanturista.

Prvog vikenda TDH je posjetilo više od 60.000 zaljubljenika u dobru hranu, a ove subote City Center one West već je prepun posjetitelja koji uživaju u bogatom programu kulinarskih radionica, ukusnim delicijama te sajmu velikih i malih proizvođača.

Subota i nedjelja rezervirani su za uživanje svim osjetilima i ugodnu atmosferu. Današnji program uključuje i besplatne kulinarske radionice najboljih hrvatskih chefova na kojima se može naučiti kako pivo upotrijebiti kao sastojak ukusnih, neuobičajenih jela ili kako pripremiti cijeli subotnji ručak u samo 45 minuta.

Prenosimo samo mali dio dosadašnjih zbivanja i atmosfere iz City Centera one West, druge postaje Tjedna Dobre hrane. Još uvijek nije kasno da se pridružite i postanete dio najpopularnije gastro manifestacije godine!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 01:58