DOBAR MARKETING

VIDEO: BLAGDANSKI DUH Iznenadili ih darovima: Putnici na kraju leta od aviokompanije dobili baš sve što su zaželjeli

 WestJet

Ako vas još nije obuzeo božićni ugođaj, možda će vas ovaj video kanadskog niskobudžetnog avioprijevoznika WestJet uvesti u blagdansku atmosferu.

Naime, tijekom blagdana putovanja znaju biti zamorna zbog vremenskih neprilika, a putnici nervozni i ljuti. Zrakoplovna kompanija WestJet je zato osmislila svoju novu marketinšku kampanju kojoj je glavni cilj bio nagrađivanje svojih korisnika kako bi putovanje prošlo opušteno i kako bi se pritom zabavili.

Naime, putnici su prije leta iz Toronta i Hamiltona za Calgary imali prilike reći djedu Božićnjaku svoju želju, a na odredištu bi im se želja ostvarila.

Video prikazuje različite putnike, stare i mlade, kako se povjeravaju virtualnom starcu koji snima svaku njihovu želju. U međuvremenu, dok putnici uživaju u letu, oko 150 volontera juri u obližnji market i puni kolica raznoraznim poklonima, mota ih u ukrasne papire i na svaki stavlja karticu s imenom.

Nakon što su putnici sletili, umjesto prtljage na pokretnoj traci su ih dočekali pokloni, a sreći nije bilo kraja. Jedan dječak dobio je tablet, mlada obitelj veliki televizor, a drugi mladić čarape i donje rublje.

- Željeli smo iznenaditi svoje korisnike personaliziranim darovima i pokazati im koliko o njima brinemo - kazao je glasnogovornik WestJet-a Richard Bartrem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:46