BRAĆA PO MLIJEKU

FOTO: MLADA AMERIKANKA DOJI SVOG SINA I NJEGOVA PRIJATELJA 'Toliko je ljubavi između njih dvojice, to je jedna posebna veza'

'Dojim ga od njegovog petog mjeseca. Nekako mi je logično da ga tretiram kao i svog sina budući da ga čuvam', rekla je Jessica
 Facebook

Jessica Anne Colletti (26) iz Pennsylvanije podijelila je na društvenoj mreži fotografiju na kojoj doji svog 16-mjesečnog sina Luciana i njegovog 18-mjesečnog prijatelja Matea.

Dječake je nazvala 'braćom po mlijeku'. Ona je domaćica pa čuva i Matea kad mu mama radi, piše Daily Mail.

- Dojim ga od njegova petog mjeseca. Nekako mi je logično da ga tretiram kao i svog sina, budući da su vršnjaci, objasnila je Jessica brojnim kritičarima.

Mateova majka Charlie Interrante (25) dojila ga je prvih mjeseci, ali mu je počela davati adaptirano mlijeko kad se morala vratiti na posao. Kad joj je Jessica ponudila da doji i njezino dijete to ju je oduševilo.

U međuvremenu su njih dvije postale najbolje prijateljice. Jessica kaže da se osjeća i posebna ljubav među dječacima.

- To je posebna veza, zaključila je Jessica.

Svjetska zdravstvena organizacija preporučuje mlijeko od druge zdrave dojilje u slučaju da majka ne može dojiti.

Salma Hayek je 2009. također izazvala kontroverze kad je podojila novorođenče u Sierra Leoneu tijekom svog humanitarnog posjeta.

- Beba je bila zdrava, a majka joj nije imala mlijeka. Dječačić je bio jako gladan. Tada sam još dojila svoju kćer pa sam pomislila zašto ne bih i to jadno dijete, objasnila je kasnije glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 10:06