ODLAZAK NAKON SEKS SKANDALA

VIDEO: Političar čije su snimke osvanule na YouTubeu podnio ostavku

 YouTube

Miroslav Ivanišević, predsjednik Senata Državne revizije Crne Gore podnio je ostavku na tu funkciju nakon što je u javnosti nastao skandal zbog njegovih intimnih snimki koje su objavljene na YouTubeu.

Podsjetimo, na YouTubeu su ovih dana osvanule dvije snimke iz kabineta Miroslava Ivaniševića na kojima se može vidjeti njega, u prostoriji je prisutna i nepoznata ženska osoba, a može se zaključiti da su njih dvoje imali spolni odnos.

Ivanišević je priopćio medijima: "Obavještavam crnogorsku javnost da podnosim neopozivu ostavku na funkciju predsjednika Senata Državne revizorske institucije, cijeneći svoje ponašanje koje je zaokupilo medijsku i ostalu javnost nedostojnim državne funkcije".

Uputio je ispriku svojoj obitelji, građanima Crne Gore i državnim institucijama i dodao kako ne želi predstavljati bilo kakvo opterećenje bilo kojim strukturama i procesima u Crnoj Gori, pa stoga ne želi u ovom trenutku obavljati značajne državne funkcije. Kazao je i da namjerava sudskim procesima dokazati da je bio žrtva ucjene i kriminalnih aktivnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:31