DA. I TO POSTOJI

Online dućan za milijardere: Od sada mogu kupovati jahte, mlažnjake i luksuzne kuće samo jednim klikom...

Ideju za stranicu dobila je švedska trvrtka koja vodi i međunarodnu lutrijsku stranicu Multilotto.com. Shvatili su kako oni koji osvoje velike iznose na lutriji često ne znaju što učiniti s novcem koji su osvojili
 thebillionaireshop.com

Teško je biti milijarder - ne postoji jednostavan način impulzivno kupovati skupocjene stvari poput luksuznih stanova, jahti, privatnih mlažnjaka i skupocjenih automobila.

No, nova internet stranica ‘The Billionaires Shop’ - dućan za milijardere - konačno omogućava nestrpljivim milijarderima da samo jednim klikom kupuju luksuzne ‘igračke’ poput novog Ferrarija, stana na krovu nebodera u centru Miamija, Bombardier privatnog mlažnjaka i sličnih zanimacija za bogate.

Ideju za stranicu dobila je švedska trvrtka koja vodi i međunarodnu lutrijsku stranicu Multilotto.com. Shvatili su kako oni koji osvoje velike iznose na lutriji često ne znaju što učiniti s novcem koji su osvojili.

- Kockarske tvrtke ne brinu se uvijek za pobjednike tako da im ponude savjete kako potrošiti novac. Htjeli smo to promijeniti, rekao je glasnogovornik stranice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:12