RODITELJI IZBEZUMLJENI

BRITANIJA NA NOGAMA Uhićen je muškarac osumnjičen za otmicu male April: Živio u susjedstvu

Više od 200 sugrađana okupilo se s baterijskim svjetiljkama i uputilo u potragu za malom April, no bez rezultata

NOVO 19:35 - Policija je uhitila muškarca (46) zbog sumnje da je oteo 5-godišnju April, a kako su izvijestili, osumnjičeni je poznat obitelji.

- Nastavljamo potragu za April, a prije sat vremena uhitili smo 46-godišnjeg muškarca koji je zadržan u policijskoj stanici u Aberystwythu. Nadamo se da će nam pomoći u lociranju malene April, kojoj i dalje nema traga - kažu iz policije.

MACHYNLLETH - April Jones (5), iz grada Machynlletha u Velikoj Britaniji, navodno se igrala s prijateljicom kada su je nagovorili da uđe u kombi, i potom se odvezli s njom.

Policija je postavila barikade, i velika potraga je organizirana u krugu od oko 40 kilometara oko grada, do obranaka nacionalnog parka Snowdonia.

U potrazi su pomogli i brojni mještani. Više od 200 sugrađana okupilo se s baterijskim svjetiljkama i uputilo u potragu za malom April, no bez rezultata.

Osnovana je i grupa na Facebooku, kako bi se dosegao što je veći mogući broj ljudi.

Inspektor Kevin Davies kaže kako policija pokriva ‘sve uglove’ istrage. Pretraživali su snimke s CCTV kamera u potrazi za kombijem koji je navodno siv ili bijel.

- April je zadnji put viđena kako se igra na biciklu nedaleko od svog doma, i potom je viđena kako ulazi u kombi svjetle boje, koji se potom odvezao, rekao je inspektor načelnik Simon Powell.

- Obitelj je očito izbezumljena. Jedan od naših djelatnika dodijeljen je njima samo kako bi ih obavještavao o trenutnim zbivanjima. Bilo koju informaciju dobijemo, podijelit ćemo s njima, rekao je Davies.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 10:08