SRAM GA BILO

BEZOBRAZNI BIVŠI IGRAČ LIVERPOOLA 'Lovrenova ozljeda mogla bi biti blagoslov za momčad!'

- On često izgleda kao da nikada nije igrao nogomet, a nekao da je igrač koji vrijedi 25 milijuna eura. Ova ozljeda mogla bi biti blagoslov za njega i za momčad' - zaključio je bivši igrač Redsa
 AFP

Krajem sedamdesetih i u osamdesetih Mark Thomas Lawrenson igrao je za niz britanskih klubova, a sedam godina bio je i član Liverpoola s kojim je osvojio dva naslova prvaka Europe.

Deset godina ovaj je brabič igrao za Republiku Irsku, a danas tu i tamo komentira zbivanja u Premiershipu pa se tako i dohvatio ozljede hrvatskog reprezentativca u dresu Redsa, Dejana Lovrena:

- 'Lovren je odigrao dvije, tri dobre utakmice na startu ove sezone. I baš kad se ponadaš, super, bit će od pomoći, on te demantira. Ono što on radi na terenu neshvatljivo je, njegove su odluke užasne' - započeo je tiradu protiv hrvatskog braniča Lawrenson.

- On često izgleda kao da nikada nije igrao nogomet, a nekao da je igrač koji vrijedi 25 milijuna eura. Ova ozljeda mogla bi biti blagoslov za njega i za momčad' - zaključio je bivši igrač Redsa.

Uz dužno poštovanje gospodinu, i uzmijaući u obzir sve Lovrenove kikseve u dresu Liverpoola, izjaviti ovako nešto je zaista neprimjereno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:10