OTAC U BOLNICI

FOTO PRIČA KOJA JE ŠOKIRALA HRVATSKU Pokopana mlada Siščanka Marijana Gregurić: Mnoštvo mladih na pogrebu

SISAK - U srijedu 10. listopada na središnjem gradskog broblju Viktorovac u Sisku pokopana je nlada Siščanka Marijana Gregurić (23), koju je u ponedjeljak, 8. listopada ubio njezin otac Joso Gregurić (46).

Na posljednji ispraćaj lijepoj Marijani došlo je mnoštvo Siščana, među njima veliki broj mladih, njenih školskih prijatelja i poznanika. Mnogi od njih bijelim su ružama prekrili bijeli lijes. Od svoje kćeri oprstila se majka Marica i Marijanin brat Stjepan, te brojna rodbina.

Mnogi su se pitali što sada razmišlja i kako se osjeća otac Joso, koji je dan ranije u sisačkoj priznao policajcima ubojstvo kćeri. Rekao je kako više nije mogao gledati muke svoje kćeri, a sve je planirao više mjeseci. Kako se zadnjih dana stanje njegove kćeri, koja je nakon operacije 2009. godine potpuno nepokretna, dramatično pogoršavalo, a time i njezine muke i agonija, otac je odlučio prekratiti patnju svoje kćeri.

Dao joj je neutvrđenu količinu tableta i nanio reznu ranu na zapešću ruke. Isto je učinio i sebi, popio je tablete i razrezao si ruku. Marijana je umrla u ponedjeljak u 8.30, sat vremena nakon što je prevezena kolima hitne pomoći u sisačku bolnicu, a ocu su liječnici spasili život.

Uskoro će iz sisačke bolnice biti prebačen na obradu u neuropsihijatrijsku bolnicu u Popovači, a nakon izlaska će, uz kaznenu prijavu, biti priveden županijskom državnom odvjetniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:54