BESKORISNA OPORBA - A SADA I VLAST

VIDEO Ministri bježali od aktivista Građanske akcije: ´Je li Plan 21 - plan za vaš klan?´

 Facebook

Aktivisti Građanske akcije dočekali su ministre ispred zgrade Vlade s velikim transparentom. Na njihovo pitanje ´Je li Plan 21 plan za vaš klan?´, ministri su redom pobjegli glavom bez obzira, osim Čačića koji se obratio novinarima Vjesnika koji su prosvjedovali.

"Nama se čini da Vlada Zorana Milanovića ima samo jedan jedini plan: natovariti cijenu krize koju je kreirao HDZ uz pomoć današnje Koalicije, tada beskorisne oporbe , na leđa građana koji nisu krizu kreirali!", kažu u Građanskoj akciji.

"Osim Mrsićeve potpuno idiotske ideje da nam djecu pretvori u robove koji bi trebali za Todorića i slične raditi godinama besplatno, imamo najnoviji udar na standard građana u režiji Čačića & Co. poskupljenjem energenata koju su danas izglasali. Sramotnije od te činjenice je samo današnja izjava predsjednika Vlade Milanovića koji nam se ruga izjavom da je bilo dosta plaćanja energenata na štetu firmi koje istu proizvode ili distribuiraju! Dakle, kapital prije građana", rekli su aktivisti Građanske akcije.

"Kao što je predsjednik Milanović bio beskorisna oporba tako dokazuje da je još beskorisnija Vlada. 81 mandat za promjene on objašnjava kao 81 mandat za betoniranje ove agonije. Nije čudo da mu se torbari iz HDZ-a rugaju svaki dan kako su prljavu i ukradenu lovu nosili i dijelili, a nitko od njih nije optužen. On i tako ima plan samo za svoj klan", smatraju aktivisti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:00