ZLOČIN U ZAGREBU

NESUĐENI SABORSKI ZASTUPNIK OPTUŽEN DA JE SILOVAO VLASTITU ŽENU Prijeti mu i do deset godina zatvora

ZAGREB - Kandidat na jednoj od neovisnih lista za Sabor na parlamentarnim izborima, a ujedno i nogometni trener jednog amaterskog niželigaša 47-godišnji D.Š. završio je u rukama policije zbog teškog kaznenog djela protiv spolne slobode.

Njemu se stavlja na teret zapravo silovanje 40-godišnje bračne družice te mu je, nakon kriminalističke obrade i preprate u Istražni centar određeno zadržavanje u pritvoru.

Ako mu se i sudskim putem dokaže krivnja, 47-godišnjaku 'prijeti' i do deset godina boravka iza zatvorskih rešetaka, a kako doznajemo, ovo mu je prvi ulazak u kaznene policijske evidencije.

Nesuđeni saborski zastupnik je, prema navodima kaznene prijave, 21.travnja oko 18,30 sati u dnevnom boravku vlastitog doma na području metropole nasrnuo na suprugu i protivno njezinoj volji ustrajao u svojoj nakani na seksualnom odnosu.

Unatoč opiranjima, odbijanju, molbi i suzama da ju ostavi na miru, 47-godišnjak se nije htio zaustaviti nego je partnericu silovao.

Tek tri sata kasnije stekli su se sigurni uvjeti da 40-godišnjakinja telefonskim putem zatraži pomoć policije koja je promptno došla na njihovu adresu stanovanja na kojoj su oboje zatečeni. Nakon obavljenog razgovora policijski su službenici 47-godišnjaka priveli u policijsku postaju na obradu, a potom i na 'ispovjed' istražnom sucu koji mu je odredio pritvor.

Što je točno bilo u njihova četiri zida i gdje je 'zapelo' rasvijetlit će se na optuženičkoj klupi tijekom sudskog postupka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:41