TAJNA KRALJA POPA

Engleski glumac Mark Lester: ‘Ja sam biološki otac Jacksonove troje djece’

Njihovo prijateljstvo je bilo toliko veliko da je Lester poslije postao kum Jacksonovoj djeci

Engleski glumac Mark Lester uvjeren je da je upravo on biološki otac djece tragično preminuloga glazbenika Michaela Jacksona. On je voljan, kako je objavio britanski Daily Mail, podvrgnuti se DNK testu kako bi dokazao da su Prince Michael (16), Paris (15) i Blanket (11) njegova djeca.

- Sjećam se da me je Michael jednom pozvao i pitao imam li problema s plodnošću. Godinu dana nakon toga spomenuo je donaciju sperme i ja sam pristao - ispričao je Lester koji je inače kum Jacksonovoj djeci.

Postupak je obavljen u jednoj klinici u Londonu, a obojica prijatelja to više nisu spominjala.

- Zapravo, sada, kad se sjetim, cijela je ta priča bila pomalo čudna. Michael više nikada to nije spominjao, a ni ja nisam imao nikakve nedoumice. Zaista to nisam učinio da bih imao koristi od toga - rekao je glumac. Inače, Lester i Jackson upoznali su se 1978. na koncertu Jackson 5 i od tada su dobri prijatelji. Njihovo prijateljstvo toliko je veliko da je Lester poslije postao kum Jacksonovoj djeci. Lester inače ima svoje četvero dece koja se često druže s Jacksonovim potomcima.

- Kada je Michael imao nastupe u Europi, često smo boravili u jednoj izoliranoj kućici u Berkshireu. I sam sam svoju djecu nerijetko vodio u Michaelov dom u SAD-u. Bili smo kao velika sretna obitelj - izjavio je Lester koji nikada prije, kako je ustvrdio, nije posumnjao u Michaelovo očinstvo. No, neposredno prije Michaelove smrti primijetio je sličnost između Jacksonove i svoje djece.

- Moja kći Olivia sliči na Paris. A i mnogi su ljudi rekli da Prince dosta sliči na mene iz mlađih dana. Jackson je bio odličan otac, odgajao je svoju djecu najbolje što je mogao, tako da nisam jednostavno mogao otići tamo i samo tako reći da mislim da sam njihov biološki otac - rekao je glumac.

No, obitelj Jackson nije odgovorila na Lesterov zahtjev da napravi DNK test te prekinula sve odnose s kumom djece ismijavajući njegove tvrdnje, iako su i neki mediji objavili takve sumnje. Tada Lester javno nije želio govoriti o tome.

Obiteljski prijatelj Uri Geller potkrijepio je Lesterove tvrdnje rekavši kako se sjeća da je prije mnogo godina u New Yorku Jackson molio Marka da mu pomogne u očinstvu.

- Naravno da ne mogu biti 100 posto siguran je li Paris biološka Markova kći, ali znam kakav su odnos imale te dvije obitelji i koliko su mnogo vremena provodile zajedno. Bila je to jedna vrlo snažna veza i sada mi Markova tvrdnja sve više ima smisla - rekao je Geller.

Lester je izjavio kako ne može i ne želi raditi DNK test bez dozvole djece koja o tome samostalno mogu odlučiti nakon punoljetnost.

- A to i nije tako daleko. Budu li to htjeli, ja ću to učiniti - rekao je navodni otac Jacksonove djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:46