PRIRODNA VIAGRA

EPIMEN VRAĆEN U PRODAJU Kapsule protiv impotencije opet se nalaze na tržištu

 Epimen.hr

Najtraženiji hrvatski dodatak prehrani namijenjen podizanju vitalnosti muškarca, Epimen kapsule, vraćen je krajem prošlog tjedna na sva prodajna mjesta (ljekarne, kiosci Tiska, benzinske crpke, internet prodaja) nakon što je 10 dana bio van prometa zbog nalaza instituta 'Andrija Štampar'.

Tim je nalazom, naime, navodno nađena molekularna količina kontaminiranosti od 0,00081 mg ljekovite supstance sildenafila u kapsuli od 450 mg, koja se nalazi u pakiranjima namijenim širokoj prodaji.

- Uvijek kad krenemo prema izvoznim mogućnostima, krene nas se gaziti - komentirao je vlasnik tvrtke Epimen d.o.o. Ivan Sporiš slučaj kratkotrajnog povlačenja iz prodaje, koji je došao točno godinu dana nakon prve zabrane, koja je njegovoj tvrtci nanijela neizmjernu štetu i prisilila ga da iz poslovnih razloga otkaže ugovore za 13 zaposlenika.

Kontrauzorak koji je nadležna sanitarna inspektorica ostavila kod distributera je na analizi u jednom prestižnom laboratoriju, a nakon završetka tog postupka tvrtka Epimen d.o.o. će se ponovno obratiti javnosti sa rezultatima iste i dubljom pozadinom cijelog slučaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:30