NAJZANIMLJIVIJE TRANSFERE PRATITE OVDJE

Manchester United stavio Nanija u izlog, traži za Portugalca 13 milijuna eura

 AFP

Wayne Rooney igra protiv Chelseaja i ostaje u Unitedu?

Prema riječima menadžera engleskog nogometnog prvaka Manchester Uniteda, Davida Moyesa, napadač Wayne Rooney mogao bi započeti utakmicu protiv kluba koji želi njegove usluge u svom "dvorištu" - Chelseaja...

Utakmica 2. kola Premierlige na rasporedu je u ponedjeljak na Old Traffordu, a u istoj će obje momčadi tražiti nastavak pobjedničke "serije", nakon što su u 1. kolu upisale pobjede.

- Šanse da Rooney nastupi u početnih 11 protiv Chelseaja su jako dobre. Fizički je i mentalno spreman, te je definitivno jedan od kandidata za mjesto u udarnoj postavi. No, odluku ću donijeti na sam dan utakmice - rekao je Moyes za The Telegraph.

Podsjetimo, Chelsea je za Rooneyja poslao već dvije ponude, koje je Manchster United glatko odbio. U petak se navelike šuškalo da menadžer "bluza" Jose Mourinho sprema i treću ponudu, no i da će istu uputiti tek nakon međusobnog ogleda u ponedjeljak.

Ukoliko igrač napušta klub, obično nije praksa da igra natjecateljske utakmice, kao što to primjerice ne rade Gareth Bale ili Luis Suarez. No čini se da je "ratna sjekira" između Rooneyja i kluba (Moyesa) zakopana, i da bi engleski reprezentativac ipak trebao ostati "crveni vrag" i ove sezone.

Wilshere: Ako ode Wenger, mogao bih i ja

Sjajni engleski nogometaš Jack Wilshere (21) stao je u obranu svog trenera u Arsenalu Arsenea Wengera, koji je ponovno pod žestokim kritikama medija i navijača londonskog kluba...

Arsenal je poražen u 1. kolu nove sezone engleske Premierlige, a uz to nije doveo nijedno značajnije pojačanje ovoga ljeta kako je bio najavljivao. Wenger je stoga prilično kritiziran, a u posljednje vrijeme i ismijavan od strane navijača i kritičara.

- Wenger radi s ovom momčadi već jako dugo vremena. Arsenal je bez njega jednostavno nezamisliv. Pod njegovim je vodstvom klub osvojio mnogo trofeja. Istina, u posljednje vrijeme nismo imali uspjeha, ali to ne znači da je Wenger izgubio svoje trenerske sposobnosti - rekao je Wilshere, pa nastavio oštrije:

- Oni koji ga konstantno kritiziraju i dovode u pitanje njegovu kvalitetu su budale. Ukoliko Wenger napusti klub, onda ću i ja dobro promisliti o svojoj budućnosti na Emiratesu - zaključio je veznjak "topnika".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 01:49