NOVA KOLEKCIJA

ELFS nakon 20 godina vratio Fani Čapaliju na modne piste

Točno dvadeset godina od izbora za Miss Hrvatske 1993. godine, kada je titulu najljepše Hrvatice ponijela Fani Čapalija, jedna od naših prvih misica vratila se na modne piste. Upravo njoj u čast modni dvojac ELFS svoju je novu kampanju, koju će predstaviti danas u kinu Europa 20-minutnim filmom, nazvao prema sada već legendarnoj manekenkinoj izjavi “It’s OK”. Jedna od najiščekivanijih revija ovosezonskog Schwarzkopf Cro A Portera ipak nije bila prikazana u sklopu službenog programa, ali je snimljena za vrijeme njegova trajanja. Noću, bez prisutnosti publike. Tako će svoju najnoviju proljeće/ljeto 2013. kolekciju ELFS prikazati na pisti, ali u obliku filma. I ovaj put ELFS su se pokazali kao pravi modni vizionari koji prelaze standardne načine prezentacije svoje odjeće.

Uhvatila me mala trema

A modeli za ovu pomno osmišljenu kampanju nisu tek nasumce odabrane manekenke. Sve su ELFS-ove djevojke najljepše žene Hrvatske, koje su unatrag 20 godina osvajale titule na mnogobrojnim izborima ljepote. Tako su uz Fani Čapaliju nove kreacije poznatog brenda nosile i Lejla Šehović, Maja Cvjetković, Aleksandra Grdić, Ivana Ergić, Antea Kodžoman, Iris Rajčić, Tina Katanić, Antonija Šola i brojne druge. Jednom Miss, uvijek Miss, poručuju Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić iz ELFS-a, koji su ovom kampanjom odlučili vratiti sjaj pomalo zaboravljenih izbora ljepote.

A kako se na pisti nakon punih 20 godina snašla prva hrvatska misica, koja je 1993. godine proglašena najljepšom Europljankom, te četvrta najljepša žena svijeta?

- Sjajno! Bilo mi je kao da sanjam. Uhvatila me mala trema jer jako dugo nisam radila neki ovako ozbiljan projekt, ali ispalo je odlično - kaže 38-godišnja Fani Čapalija, koja odlično izgleda unatoč dugogodišnjem izbivanju s modne scene.

Nije ostvarila karijeru

Za modu, kako kaže, još uvijek ima otvoreno srce. - Znam da u svijetu mode ne mogu napraviti ono što se može sa 16 godina, ali mislim da se ipak nešto može - optimistična je lijepa Splićanka, koja će na večerašnji glamurozni modni događaj ponijeti svoga najboljeg prijatelja, maltezera Bennyja. Fani se s nostalgijom prisjeća svoje titule za najljepšu Hrvaticu prije 20 godina, no žali što unatoč priznanjima nije imala većih mogućnosti za karijeru modela. Ova ELFS proljeće/ljeto 2013. kolekcija pokazuje što sve “ELFS djevojke” moraju imati u svom ormaru ove sezone. Svaka djevojka dan počinje plišanom trenirkom u kojoj je nesputana i slobodna, na fakultet, školu ili posao bira ELFS bazične i ležerne komade poput traperica, jaknica, oversized T-shirta, pamučnih haljina ili suknji, dok za večer ili izlazak bira raskošne ELFS haljine.

Igra s logom

I ovaj put ELFS se igrao logotipom vlastitog brenda, a nove i originalne printove stavili su na oversized T-shirte, haljine ili jaknice. Raskošne haljine od brokata namijenili su za sve važnije životne prigode, a cijela kolekcija upotpunjena je modnim dodacima, torbama i posebno zanimljivim šiltericama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 16:40