QATAR AIRWAYS

Qatar Airways pokreće najnoviju prodaju po promotivnim cijenama

Ponuda u trajanju od ŠESNAEST dana putnicima nudi velike uštede. Iskoristite priliku za putovanje u zimskom razdoblju između 01. prosinca 2013. i 31. ožujka 2014. godine.

Qatar Airways kupcima u Hrvatskoj i Sloveniji nudi velike uštede za putovanja na više od 20 odredišta u sklopu najnovije šesnaestodnevne promotivne ponude.

Ova promotivna ponuda kupcima nudi priliku za putovanje na brojna odredišta diljem Europe, Bliskog Istoka, Afrike, Azije i Australije po vrlo atraktivnim cijenama.

Da biste napravili rezervaciju, posjetite www.qatarairways.com/hr-earlybird ili se obratite lokalnom turističkom agentu.

U navedenom razdoblju nudi se idealna prilika za planiranje zimskog predaha između 01. prosinca i 31. ožujka sljedeće godine. Broj sjedala ograničen je i ovisi o raspoloživosti.

Posebne tarife primjenjuju se na odredišta unutar mreže Qatar Airwaysa, pa tako se let za Bangkok nudi već od 630 EUR, za Melbourne već od 1288, a za Nairobi već od 655 EUR. Dodatne informacije o uvjetima promotivne prodaje potražite na web-mjestu www.qatarairways.com/hr-earlybird ili se obratite lokalnom turističkom agentu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:51