KRAJ LJUBAVI

POZNATA VODITELJICA OPET SAMA Tončica Čeljuska prekinula s dečkom i smršavjela 10 kg

Najljepša urednica u Informativnom programu HTV-a više nije zaljubljena
 Damjan Tadić/CROPIX

Najljepša urednica u Informativnom programu HTV-a više nije zaljubljena. Tončica Čeljuska i financijski stručnjak Ante Toni Ramljak prije nekoliko su mjeseci prekinuli svoju ljubavnu vezu koja je trajala skoro tri godine.

- Istina je da više nismo zajedno. No, to je stara vijest. Razišli smo se još prije ljeta, a o razlozima prekida doista ne želim pričati po novinama jer smatram da je to moja privatna stvar - kaže Tončica koja se početkom rujna vratila na televizijske ekrane s novom, vitkijom linijom.

Tijekom posljednja četiri mjeseca smršavjela je desetak kilograma, ali razlog tome nisu ni ljubavni jadi, ni neka stroga dijeta.

- S jelovnika sam izbacila slatko i većinu ugljikohidrata, a počela sam vježbati jogu.

Sve je to dalo rezultate, premda smatram da je najvažniji onaj obrat koji se dogodi u glavi. Ako prema životu imaš pozitivan stav, ta ti se pozitiva uvijek vrati - smatra televizijska urednica koja je svoj svjetonazor promijenila otkako je završila tečaj za life coacha.

Pozitivan stav atraktivnoj plavokosoj Dalmatinki itekako će zatrebati sljedećih dana jer su njeni šefovi zamislili da je u sklopu jesenske sheme iz emisije Studio 4 zajedno s Katjom Kušec prebace u novu emisiju što bi se na HTV-u 4 trebala emitirati u ranim poslijepodnevnim satima kada taj program malo tko prati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:20