TEŠKO GA OZLIJEDILI

Užas u Zadru: Učenici pretukli vozača jer im je rekao da prestanu demolirati autobus!

Zbog težine ozljeda vozač je završio na odjelu kirurgije zadarske Opće bolnice
Zadar, 131112.Skupina ucenika jutros je nesto prije osam sati ujutro istukla 33-godisnjeg vozaca autobusa Liburnije.Incident koji se dogodio u blizini stanice Mala posta potvrdjen je iz PU zadarske. Skupina od pet do sest mladjih putnika prvo je ostetila autobus, a nakon sto je vozac krenuo podignuti osteceni dio i upozoriti ih da se smire, grupa mladica ga je fizicki napala.Vozac je zbog tezine ozljeda zavrsio na kirurgiji.Foto: Jure Miskovic / CROPIX
 Jure Mišković / CROPIX

ZADAR - Na autobusnoj liniji prema zadarskom predjelu Bokanjac, skupina učenika u jutarnjim je satima brutalno napala 33-godišnjeg vozača gradskog prijevoznika Liburnije.

Zbog težine ozljeda, vozač je završio na odjelu kirurgije zadarske Opće bolnice, a prema prvim informacijama, do incidenta je došlo nakon što je vozač intervenirao jer su učenici demolirali autobus.

Zbog težine incidenta, predstavnici SSSH podružnice Liburnija najavili su za srijedu prosvjed svih vozača koji bi od sedam do osam sati ujutro trebali zaustaviti sav autobusni prijevoz u Zadru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:51