SPORNI PORTRET

Kate Middleton se oglasila nakon skandala: ‘Ispričavam se. Ponekad znam eksperimentirati‘

Vidjelo se da je Kensingtonska palača bila pod ‘sve većim pritiskom‘ da se pozabavi kontroverznom fotografijom

Kate Middleton s djecom

 X/the Prince And Princess Of Wales/

Princeza od Walesa Kate Middleton priznala je da je uredila fotografiju nje i njezine djece kojom je obilježila Majčin dan te je uputila ispriku nakon što je kraljevska obitelj optužena za fotošopiranje iste.

Sinoć je nekoliko najvećih svjetskih međunarodnih foto agencija reklo da je jučer objavljena fotografija princeze od Walesa i njezino troje djece fotošopirana te su je povukli sa svojih servisa. Associated Press (AP), Reuters, Agence France-Presse (AFP) i Getty Images zasebno su izdale "obavijest o povlačenju fotografije" medijskim organizacijama širom svijeta.

Vidjelo se da je Kensingtonska palača pod "sve većim pritiskom" da se pozabavi kontroverznom fotografijom, a sada su u objavi na X-u, koja je potpisana inicijalom ‘C‘, što znači da je od Catherine Middleton, napisali: "Kao i mnogi amaterski fotografi, povremeno eksperimentiram s uređivanjem fotografija. Htjela bih se ispričati zbog bilo kakve zabune koju je uzrokovala naša obiteljska fotografija koju smo jučer javno podijelili. Nadam se da su svi koji su ga slavili, imali sretan Majčin dan. C"

Spomenuta fotografija prikazuje Kate kako grli princa Georgea (10), princezu Charlotte (9) i princa Louisa (5). Sliku je, rekla je Palača, snimio njezin suprug, princ od Walesa, i objavio je na društvenim mrežama. Bila je to prva službena fotografija Kate otkako je početkom ove godine bila na operaciji abdomena. 42-godišnja buduća kraljica zadnji put je snimljena u javnosti tijekom božićne šetnje u Sandringhamu u Norfolku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:42