ŠUŠKA SE...

RAZVOD GLUMCA NAKON 40 GODINA BRAKA Dok je supruga živjela u Americi, Žarko Radić se zbližio s drugom?

Glumac Žarko Radić i njegova uskoro bivša supruga 15-ak godina živjeli su na daljinu, a sad su se odlučili rastati
 Bozidar Vukicevic / CROPIX

Žarko Radić razvodi se od supruge Snježane nakon skoro 40 godina braka. Brakorazvodna parnica pokrenuta je u Rijeci, gradu u kojem je 63-godišnji glumac živio otkako se prije petnaestak godina vratio u Hrvatsku.

Njegova supruga ostala je živjeti u Kanadi, potom se preselila u Boston, a premda je Žarko tvrdio kako daljina njihov brak čini boljim i jačim, pokazalo se da nije bio u pravu. Jer, još prije pet godina Riječani su naočitog glumca počeli viđati u društvu Estere Šimlek, inače voditeljice nekadašnjeg Radićevog salona ljepote.

Njezine prijateljice kažu kako je atraktivna plavuša prije godinu i pol dana upravo zbog Radića odselila u Split, gdje je on dobio posao u Drami splitskog HNK. Zbog svega toga Radićeva rastava nikog nije previše iznenadila, jer je glumac, kako kažu njegovi prijatelji, zapravo odlučio i službeno okončati brak koji je pred kraj postojao samo na papiru.

'Nikad ne komentiram svoj privatni život, pa tako ni sada neću napraviti iznimku', kazao je Radić, kojeg u brakorazvodnoj parnici zastupa poznati riječki odvjetnik Veljko Došen.

Radićeva uskoro bivša supruga na ročištu se nije pojavila, nego je slučaj prepustila odvjetniku Ljubiši Drageljeviću, inače suprugu Vedrane Rudan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2023 13:58