KAPETAN PRIZNAO

UKIĆ O TALIJANIMA 'Ne volim ih, u Velom mistu su mi uzeli pola Splita!'

 Ales Fevzer / CROPIX

Roko Ukić je i jučer pokazao da je svaki put dobro raspoložen protiv Talijana. Pitanje je bilo: 'Zašto ne voli Talijane?'

- Zato što su mi u Velom mistu uzeli pola Splita. Nemam ništa protiv tih ljudi, radi se o osobnoj piz….i koja budi dodatnu motivaciju.

Luka Žorić kao da je unaprijed znao da će im to biti jedan od najljepših dana u dresu reprezentacije. Večer prije organizirao je dolazak frizera Saše iz Zagreba i svi su se na utakmici protiv talijanskih šminkera pojavili s barem malo manje kose. Najviše se to primijetilo po urednosti dosad uglavnom raščupanih i neobrijanih Ukića, Simona te samog Žorića.

- Odmah ću vam reći da mi se ne sviđa novi imidž. Zato i na početku nisam briljirao. Bez brade sam bio prebrz pa se nisam snašao na početku utakmice - umirao je od smijeha Kruno Simon.

I zadovoljstva jer je pobjeda bila argument koji je u razgovoru s Repešom koristio kako bi dobio dva slobodna sata, od 19 do 21, za gledanje nogometnog derbija.

- Nećemo zajednički gledati jer se Hajdukovci stalno nešto žale. Naprave sto faula, a pričaju o sudačkoj krađi. U miru ću gledati sa Šveđom (Markota), a kada ih oderemo pjevat ću svoje pjesme. Bojan je još na utakmici pjevao samo Hajdukove - zadirkivao je Bogdanovića zbog pjevanja za vrijeme utakmice protiv Italije.

- I inače pjevušim ono što čujem od navijača (jučer je to bilo `Zovi samo zovi`). Kada ovako igramo svi bi trebali pjevati - pojasnio je Bojan.

Opisao je i trenutak kada je ostao ležati ispod koša i na tren zabrinuo javnost.

- Ispao sam `golub` pa sam si rekao `legni dolje i šuti dok ne prođe sramota`. Propala mi je noga, prerano sam slavio zakucavanje.

Bogdanović i Simon imali su posebnu komunikaciju. Bojan je zabranio Kruni da se ispriča Cusinu nakon žešćeg prekršaja.

- Svi udaraju i ne treba se ispričavati prije kraja utakmice.

- Nisam mu se htio ispričati jer mi je bilo žao, nego da ga mogu i sljedeći put zviznuti bez da dobijem nesportsku.

Obojica su se i zahvalila brojnim navijačima.

- Danas nije lako odvojiti toliko novaca da nas podrže i podarili su mi najveći gušt u karijeri. Nisam ih ovoliko očekivao ‡ rekao je Simon.

- Nisam vjerovao da će ih biti toliko, svaka im čast. Potegnuli su iz Zagreba, Hercegovine, od svukud i došli uz ovako skupe ulaznice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:11