PUKUŠAJ UBOJSTVA

Drama na Sljemenu: Spriječio bivšeg ovisnika da zadavi bivšu djevojku

32-godišnji evidentirani ovisnik inače se zbog psihičkih problema liječio u PB Vrapče
Tribalj, 160612.Danas oko 16 sati poginuo je zmajar u blizini brda Tic iznad Triblja. Nesluzbeno doznajemo kako je rijec o 40-godisnjem Opatijcu. Ocevid je u tijeku. Tijelo stradalog izvukli su pripadnici GSS-a (Gorska sluzba spasavanja)Foto: Tea Cimas / CROPIX
 Tea Cimaš / CROPIX

ZAGREB - Zahvaljujući 37-godišnjem građaninu, od težih ozljeda spasio je 29-godišnju M.B. koju je u subotu oko 11,30 sati na šumskom putu Nad tunelom na Sljemenu davio rukama njezin bivši nesuđeni partner H.U. (32).

Policija je promptno reagirala na poziv i na vrijeme spriječila 32-godišnjeg evidentiranog ovisnika koji se inače zbog psihičkih problema i liječio u PB Vrapče, da ubije svoju nesuđenu ljubav. Nad njim su uporabili sredstva prisile i lisice te ga odveli u policijske prostorije na obradu, a prestravljena djevojka je odbila liječničku pomoć. Nije poznato je li pomahnitali muškarac pratio svoju bivšu partnericu pa ju je u jednom trenutku odlučio zaskočiti i lišiti života, ili su njih dvoje imali dogovor na spornoj lokaciji u pola bijela dana ne bi li raščistili odnos.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:34