BITKA BIVŠIH SUPRUŽNIKA

'ALEKSANDAR NIJE NIČIJI ESTRADNI NI MEDIJSKI PROJEKT, NIJE I NEĆE BITI NIČIJA PROPAGANDNA IGRAČKA' Milan Popović ogorčen komentarom Sevina menadžera

 Srđan Vrančić/CROPIX / Instagram

Srpski mediji objavili su da su Severina i Igor Kojić saslušani danas u Upravi kriminalističke policije na Novom Beogradu, po prijavi koju je podnio Milan Popović. Naime, otac Severininog sina par je prijavio zbog Igorovog objavljivanja fotografija malenog Aleksandra bez odjeće na društvenim mrežama.

Severinin menadžer Tomica Petrović taj je događaj kasnije komentirao izjavivši kako je to samo nastavak Milanovog pritiska i pokušaja diskreditiranja Severine i njenih bližnjih te da su Severina i Igor tim povodom u svojstvu građanina otišli na policiju dati iskaz. Petrović je naveo i kako je Popović zbog objavljivanja fotografija već podigao dvije krivične prijave u Hrvatskoj, a i sudsku tužbu na Prekršajnom sudu u Zagrebu te da su obje krivične prijave odbijene kao neosnovane, a da je sudski spor Popović izgubio.

Aleksandrov otac Milan Popović izjavu Sevina menadžera smatra nedopustivom:

"Nedopustivo je da estradni menadžer na bilo koji način komentira moga sina, njegov odgoj i odrastanje. To je skandalozno i ja se upravo protiv toga borim, borim se protiv medijske eksploatacije svoga sina. Aleksandar nije ničiji estradni ni medijski projekt, nije i neće biti ničija propagandna igračka", izjavio je Milan Popović za Jutarnji.

"Prava svog sina štitim na sudu kojem sam podnio tužbe protiv takvih zlouporaba, tražeći njegovu punu zaštitu i pravo na odrastanje s oba roditelja", poručio je Popović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:37