HEROJSKI ČIN

FOTO: PJEVAČICA POKAZALA KROZ ŠTO JE SVE PROŠLA ZBOG SINA Vrijedilo je, kaže, svake muke, obožavatelji joj pišu: 'Ovo samo majčino srce izdrži'

 CROPIX

Nijedna bol ne može se usporediti s onom zbog gubitka djeteta, to najbolje zna Pamela Ramljak, koja je prije dvije i pol godine imala spontani pobačaj.

Pjevačica se dugo oporavljala, fizički i psihički, a kako nikada više ne bi morala prolaziti kroz slično traumatično iskustvo, odlučila je testirati se na trombofiliju.

Nalaz je bio pozitivan - ispostavilo se da Pamela nosi gen koji uzrokuje zgrušavanje krvi zbog čega joj je prijetio i drugi pobačaj. Zbog svega toga, glazbenica se podvrgnula metodi zadržavanja ploda.

Ramljak si je, u drugoj trudnoći na dnevnoj bazi i još mjesec dana poslije rođenja sina Antuna, morala davati injekcije heparina kako bi joj se razrijedila krv.

Pjevačica i ponosna majka zdravog jednoipolmjesečnog dječačića ovih dana napokon je završila s terapijom, a na Instagramu je objavila fotografiju koja govori više od tisuću riječi - snimila je sve svoje iskorištene šprice i poslagala ih u obliku srca, unutar kojega je stavila sinove plave papučice.

Fotografija, koja zorno prikazuje Pamelinu ljubav i požrtvovnost, neke je isprva uplašila, ali kad su shvatili o čemu je riječ, svi su joj od srca čestitali.

- Herojski čin! Vrijedilo je svake muke. Zato sada imaš najveće blago kraj sebe. Fotka prikazuje snagu, ponos, hrabrost i upornost jedne žene - bravo! To samo majčino srce izdrži. Kapa do poda, a Antunu pusa - samo su neki od komentara obožavateljica.

Neke buduće majke s istom dijagnozom pjevačici su napisale da im je velika inspiracija i da će, čitajući o njezinu iskustvu, lakše prebroditi vlastitu terapiju.

Prvi izlazak , popili smo sok, prošetali i sve stigli :). Bio sam dobar dečko Inače moram se pohvaliti kolicima Jane 3u1( plus sjedalica i nastavak kad bude veliki, u biti smo mirni naredne 3 godine) koje sam dobila. Puno toga smo dobili tj. Antun je dobio kao što vidite po fotkama i ne mogu biti više zahvalna dragim ljudima koji su nam to omogućili...vjerujte stvarno ste puno pomogli, ali ova kolica su stvarno nešto što sam željela kupiti...fenomenalna su, lagana, čvrsta, lako se sklapaju i vrhunske kvalitete, zato i imaju visoku cijenu i pogotovo zbog toga zahvaljujem @jane_hrvatska što su baš nas odabrali , od srca vam hvala, Antun je cijelo vrijeme spavao. #janehrvatska #janerider #pamelaramljak #bundek #family

A post shared by Pamela Ramljak (@pamelaramljak) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 18:44