VIŠE NE ŽELI ŠUTJETI

ISPOVIJEST HRVATSKE PJEVAČICE KOJA JE ZBOG PIJANSTVA ZAVRŠILA U VRAPČU 'Osjećala sam se depresivno pa sam si natočila malo votke'

 Nina Djurdjevic / CROPIX / cropix

Dva tjedna nakon što ju je bivši partner pretukao, Katarina Rautek je u razgovoru za Gloriju ispričala što se točno tada dogodilo. Bivša pjevačica E.T.-ja tvrdi da je vezu s Krešimirom Svitlanovićem prekinula prije godinu i pol dana no da se on s tim nije mogao pomiriti što je uzrokovalo sve njegove ispade. Kako je Katarina objasnila, i prije incidenta o kojem je progovorila, Krešimir ju je maltretirao i ponižavao. Priznala je da je zbog svega utjehu potražila u alkoholu zbog čega je prije dva tjedna završila u psihijatrijskoj bolnici Vrapče.

- Tog sam se dana osjećala depresivno pa sam si natočila čašu votke, pa još jednu. Popila sam deci votke i nisam imala dojam da sam pijana. No teta u vrtiću je primijetila da sam rastrojena. On su pozvali policiju, policija me odvezla na Hitnu pa sam završila u Vrapču. To je moj najveći poraz - priznala je Katarina koja je majka dvoje djece, a o nasilju koje je trpjela od strane svog partnera više ne želi šutjeti, kako zbog sebe, tako i zbog svih žena koje su žrtve nasilja.

- Tukao me , a ja sam tražila grešku u sebi - priznala je.

Cijelu Katarininu ispovijest pročitajte u tiskanom izdanju časopisa Gloria.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 18:34