OTKAZAO NIZ NASTUPA

MARIJAN BAN O SVOJIM ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA 'Trebam popraviti ulje, gume i amortizere. Svašta se piše, a doktori su mi zabranili da se uzrujavam...'

 Jadran Babic / CROPIX

Nedavno se pojavila vijest da su 'zbog zdravstvenog stanja i propisanog mirovanja do daljnjega otkazani svi koncerti Marijana Bana u raznim hrvatskim gradovima' (Zagreb, Opatija, Vir, Podgora, Split, Zadar, Poreč...).

Legendarni 54-godišnji pjevač, koji je nedavno postao sretni 'dida' maloga Šime, otkrio je da ga zapravo muči banalna – kila. Tako je začepio i usta onima koji su posumnjali na moždani udar, no da ni kila nije za potcijeniti pokazalo se u svjetlu činjenice da je Ban ne smije (zasad) ukloniti jer ga muči - aritmija srca.

Nije dobre volje

- Šta kako sam? Dobro. Di ste pročitali da nisam dobro? Šta piše? Svak' od vas napiše šta ga je volja, i onda se ja uzrujavam, a doktori su mi zabranili da se uzrujavam. I autu nakon nekog vrimena triba prominit filtere, ulje, gume, brisače, amortizere. Jel tako? Tako i meni – kazao je Ban Slobodnoj Dalmaciji, pa se brzo ispravio.

- Mislim, ne tribam ja ništa minjat, nego malo popravit. Sve je na vrime; to je najvažnije. Meni treba samo mirovanje – ustvrdio je Ban, te prisnažio svoju tezu:

- Pišu razne dijagnoze. Na nekom portalu pišu 'objavio je Ban na Fejsu'. Koji Fejs? Ja nisam ništa objavija na Fejsu. Nisam bija na Fejsu tri miseca – kazao je demantirajući doista objavljen post na jednom od njegovih profila, u kojemu jasno stoji vijest o otkazivanju koncerata.

Novinari Slobodne Dalmacije zamolili su ga da barem to prokomentira.

- Na nekim mjestima piše da nećete nastupati do Nove godine, ali ne i na samu Novu godinu. Hoćete li možda tada imati gažu?

- To nije gaža, nego koncert. Ne znam.

- Jeste li već dogovorili nastup?

- Dogovorio jesam, ali ne i potpisao.

- Gdje biste mogli nastupiti?

- To neću reći - zavšio je Ban razgovor.

No, Marko Jelavić, menadžer Marijana Bana, po tom je pitanju bio decidiraniji, te je jasno i glasno rekao da Marijan Ban sigurno neće nastupati za Novu godinu.

- Čujte, njemu je propisano mirovanje nekoliko mjeseci, i ne smijemo riskirati; odbio sam poziv iz Rijeke, i još neke. Dakle, Ban bi mogao biti spreman za koncerte negdje na proljeće – ljubazno je najavio Jelavić, inače i sam glazbenik, te sin legendarnog zabavnjaka Matka Jelavića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:35