DRUŠTVENE MREŽE

MIRU FURLAN ŽESTOKO NAPALI NA TWITTERU 'Šutjela si kada je tvoj Obama bombardirao pola svijeta...'

 Twitter

Pored mnogobrojnih umjetnika i intelektualaca, o novom američkom predsjedniku Donaldu Trumpu svoje je mišljenje izrazila putem Twittera i poznata glumica Mira Furlan, koja živi u SAD-u dugi niz godina i tamo je najpoznatija po ulozi u televizijskoj sf-seriji Babylon 5.

''Tužan dan za sve nas koji smo vjerovali u drugačiju Ameriku. Moramo sačuvati američku ideju jednakosti i slobode za sve", poručila je Mira Furlan putem Twittera.

"To više nije zemlja koju sam odabrala. Moramo se držati naših vrijednosti, bez obzira što se oko nas događa. To sam iskusila u mojoj bivšoj zemlji", napisala je.

Među komentarima na njene objave bilo je onih koji su je podržavali, ali i onih koji nisu birali riječi kritike. Među onima koji su je kritizirali, bilo je nekih neugodnih, pa čak i seksističkih komentara poput: ''Jedino što je tužno ovdje jest činjenica da si šutjela kada je tvoj Obama bombardirao pola svijeta'', ''Umjesto politike, bolje da se držiš kuhinje'' i ''Za vrijeme Busha SAD je bombardirao 4 zemlje. Obama je bombardirao sedam. Trump želi povući trupe. Vi liberali ste najveći fašisti''.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:59