EKSKLUZIVNO

Nataša Janjić je opet zaljubljena. U vezi je s poznatim dizajnerom, bivšim dečkom Veljače

Šećerkadić široj je javnosti postao poznat kada je 2013. ušao u vezu sa scenaristicom i spisateljicom Jelenom Veljačom, inače prijateljicom Nataše Janjić
 HANZA MEDIA

Pola godine nakon prekida veze sa zagrebačkim ginekologom Markom Kisićem, glumica Nataša Janjić ponovno ljubi.

Atraktivna 34-godišnja Splićanka nerado govori o svom privatnom životu, pa se tako nije ni znalo da je odnedavno u vezi s produkt dizajnerom Samirom Šećerkadićem koji stoji iza poznatog brenda ručno rađenog nakita S7. Pretpostavlja se da je par upoznala Jelena Veljača, odlična prijateljica Nataše Janjić, a koja je prije nego što se udala za Dražena Čučeka i rodila bila u jednogodišnjoj vezi sa Šećerkadićem.

Bivši par koji je prekinuo u jesen 2014. očito je ostao u jako dobrim odnosima, jer nova ljubav Nataše Janjić nije evidentno ni najmanje pomutila odnose između dvije prijateljice. Dapače, upravo je Jelena bila presudni razlog zbog kojeg je Nataša prihvatila prvi put snimati sapunicu. Jelena Veljača je, naime, autorica nove RTL-ove serije “Prava žena” koja će krenuti ove jeseni, a Janjić je u njoj dobila glavnu ulogu TV producentice Nataše.

Kako je otkrila u intervjuu za posljednji Studio, popustila je dugogodišnjim Jeleninim nagovaranjima i prihvatila tumačiti lik koji je “sukus Veljače i nje u isto vrijeme”. No što joj se događa na privatnom planu nije željela reći, iako je svjesna da će se zbog ovog angažmana naći u središtu medijske pozornosti.

- Ne vjerujem da će se moj život značajnije promijeniti iako me kolege koji su ovakve projekte snimali ranije upozoravaju da ni ne slutim što me čeka. Istina, često naglašavam kako volim sve svoje anonimne trenutke, kojih na sreću još ima mnogo, pribojavam se da ovo nije nešto što će ih zadržati u toj količini. No danas je sve kratkoga vijeka, informacije i sadržaji izmjenjuju se brzinom svjetlosti, tako da vjerujem da će i ovaj fenomen trajati koliko traje prikazivanje na televiziji i da će ga zamijeniti neki novi projekti i senzacije. Nisam više toliko mlada i ne zanosim se previše javnim odjecima svog posla - rekla je tada Janjić.

Šećerkadić jučer nije odgovarao na pozive, a par je navodno slobodni vikend odlučio iskoristiti za odlazak u Natašin rodni Split.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:59