POPULARNI PJEVAČ

PALA KONAČNA ODLUKA Jacques Houdek će nas predstavljati na Euroviziji

 Foto: Danijel Bartolić / CROPIX

Jacques Houdek ovogodišnji je hrvatski predstavnik na Eurosongu koji će se 13. svibnja održati u Kijevu. Ždrijebom je odlučeno da se naša pjesma izvede u drugom dijelu drugog polufinala koje je na rasporedu 11. svibnja, dva dana nakon prvog polufinala.

Da HRT ove godine misli ozbiljno, potvrđuju i šuškanja s Prisavlja, prema kojima je prekaljena urednica Marija Nemčić duboko u ovom projektu. Što se Jacquesa tiče, ni on ništa ne želi prepustiti slučaju. Pjevač raskošna glasa i stasa nedavno je boravio u Kijevu, ali i u Švedskoj na njihovoj inačici Dore (koju Šveđani, za razliku od nas, nisu proglasili staromodnom i negledljivom). Jacques je u Kijevu upoznavao teren, dok je u Švedsku potegnuo jer je pjesma kojom će nas predstavljati na Eurosongu u Ukrajini aranžirana i producirana upravo u Švedskoj.

O tome da Hrvatsku na Eurosongu predstavlja mentor iz showa “The Voice”, koji je dosad čak šest puta neuspješno pokušavao nastupiti na najpopularnijem europskom natjecanju, izvijestili su već i neki strani portali. Što se same pjesme tiče, Jacques će, doznajemo, na pozornici imati prilike pokazati punu snagu svog vokala jer se radi o crossover skladbi koja spaja elemente klasike i popa. Kako bi se dodatno naglasila ova glazbena kombinacija, Jacques će tome podrediti i svoju odjeću. Navodno će nastupiti u kostimu koji će mu omogućiti da s jedne strane djeluje kao klasični pop-pjevač, dok će druga strana kostima Jacquesa prikazati nalik na njegova idola Luciana Pavarottija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:39