NEOBIČNA SITUACIJA

RAZMIRICE U DOMAĆEM BENDU ZA KOJIM LUDUJU TINEJDŽERICE 'On razgovara s Isusom, to ponekad traje danima, ne ide na koncerte, a bend bi htio nastupati'

Bend je jako popularan među tinejdžericama, a sada su se našli u neobičnoj situaciji da imaju dvojicu pjevača

Na Cesaricu, nagradu za hit godine prema izboru publike koji se u petak navečer dodjeljuje u Splitu, bend Pravila igre stiže s dva nova člana. To su gitarist, 22-godišnji Matija Škoro (sin kantautora Miroslava Škore), te pjevač, Ivan Penezić (24), kojeg producenti smatraju najboljim vokalom mlađe generacije. Marko Kutlić, dosadašnji pjevač benda, neće doći. Zašto?

- Marko nas je pismeno obavijestio da neće moći obavljati svoje dužnosti zbog svojeg zdravstvenog stanja. Napisao nam je da je trenutno u procesu liječenja i da ne zna koliko će to trajati pa će uzeti bolovanje na neodređeno vrijeme - kaže Goran Belošević, dodajući da će bend, kada Marko jednom ozdravi, imati dva vokala.

Izvori bliski bendu, međutim, tvrde da Marko Kutlić i ostatak benda već neko vrijeme nemaju istu viziju. Dvadesetjednogodišnji pjevač oženjen je s pet godina starijom Marijom, s kojom ima i dijete, radi u obiteljskoj tvrtki, vodi drugačiji život od ostalih glazbenika, a razmišlja i o solo karijeri. Osim toga, kao vjernik petkom redovno odlazi na duhovne obnove, zbog čega ne može odlaziti i na koncerte.

- Marko “razgovara s Isusom” i bez tih razgovora ne može, rekao je, donositi odluke, što ponekad traje danima, a u koliziji je s filozofijom ostalih članova benda koji žele mnogo svirati i nastupati. Ipak, Marko zbog ugovora ne može tek tako napustiti bend pa nije nemoguće da je to razlog zašto dečkima piše da je na bolovanju - kažu naši izvori, koji smatraju kako se Ivan sjajno uklopio. To potvrđuje i pjevač.

- Ekipa je odlična, veselim se radu i obećavamo puno dobrih pjesama i pozitivne energije na koncertima - ističe Ivan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:32