RAZLAZ S DIZAJNEROM

U JAVNOSTI SU IZGLEDALI KAO SAVRŠENO SKLADAN PAR, ALI NJIHOVOJ JE LJUBAVI OVOG LJETA STIGAO KRAJ Naša poznata glumica opet je slobodna

 

Glumica Nataša Janjić odnedavno je ponovo slobodna, a njezina ljubav s produkt dizajnerom Samirom Šećerkadićem završila je, doznajemo, u prijateljskom ozračju. Iako nisu definitivno jedno drugom rekli zbogom, otkrivaju ljudi bliski glumici, odlučili su se odvojiti na neko vrijeme i svatko otići svojim putem. Posljednjih dana lijepa glumica uživa u rodnom Splitu, a gotovo svakodnevno na njezinu Instagramu osvane poneka fotografija na kojoj je uglavnom u društvu starih prijateljica i kolegica.

“Malo smo nemirne, malo mutne, malo nas je puno, ali super smo uživo!” napisala je pored posljednje u nizu slika na kojoj Nataša Janjić tulumari u ženskom društvu. Doduše, nedavno se srela i sa svojim velikim prijateljem Lukom Nižetićem, a dan su proveli uz vrhunsku hranu i vino. No, niti na jednoj u nizu fotografija nema produkt dizajnera Samira Šećerkadića koji je trenutno u Zagrebu, a s kojim je glumica bila u vezi nešto više od godinu dana. Svoju je vezu par potvrdio lani u lipnju i, barem se tako činilo, među njima nikad nije bilo velikih trzavica. Spojila ih je, pričalo se, zajednička prijateljica Jelena Veljača, koja je i sama prije braka s Draženom Čučekom bila u vezi sa Samirom.

Par se zbližio na vjenčanju Nevene Rendeli i Maka Vejzovića, no vezu su neko vrijeme odlučili tajiti od javnosti. Napokon je ljubav s Natašom, u kratkoj izjavi, potvrdio sam dizajner. Prošlo su ljeto svaki slobodni trenutak između brojnih obaveza koristili da bi uživali u zajedničkom druženju, pa su neko vrijeme bili u Natašinu rodnom Splitu, a odmarali su se i u Dubrovniku. Šećerkadić je od tada uvijek Nataši bio podrška i uvijek bi je nakon kazališnih premijera dočekao s cvijećem.

U javnosti su izgledali kao savršeno skladan par, no očito je njihova ljubav ušla u krizu koju, barem zasad, nisu mogli prevladati. Veza sa Samirom uslijedila je pola godine nakon nakon što je završila Natašina ljubav sa ginekologom Markom Kisićem i činilo se da je glumica napokon našla sreću. Iza Nataše je i propali brak s producentom i voditeljem Joškom Lokasom s kojim je bila u ljubavi pet godina, od čega su dvije i pol godine proveli u braku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:20