IMA I NOVI SINGL

VIDEO: VELIKA ISPOVIJEST BORISA NOVKOVIĆA Naš poznati pjevač, koji se razvodi od supruge Ines, progovorio o teškim trenucima

 Tomislav Krišto / CROPIX / CROPIX

Boris Novković svoj novi pop-rock singl 'Ti si mi posljednja nada' uspoređuje s glazbom Eda Sheerana i Sama Smitha, a izrazito je ponosan što je publika, kaže, odlično prihvatila njegovu novu pjesmu i što je već sad jedna od, tvrdi, najvrćenijih na radiopostajama u Hrvatskoj.

Glazbenik je spot snimao u Splitu, a za Dalmaciju, koju obožava, vežu ga, rekao je za In Magazin, samo lijepe uspomene.

- Moj pokojni otac Đorđe strašno je volio Šoltu. Ondje smo ljetovali šest-sedam godina za redom - rekao je Novković.

Iako je posljednjih godina manje nastupao, sad je i više nego spreman za veliki povratak na domaću glazbenu scenu.

- Bavio sam se djecom, ali sad su oni već odrasli dečki i potrebno je manje angažmana oko njih. Fale mi ti nastupi, taj live - iskren je Boris. Na pitanje kakav je otac, pjevač odgovara kako djeci uvijek nastoji biti prijatelj, ali do određene granice jer se mora znati tko je glavni.

- Kažu da postoje dvije vrste nogometnih trenera - oni koji su strah i trepet te oni koji su sa svojim nogometašima u prijateljskom odnosu. Ja sam ta druga varijanta - objasnio je metaforički Novković.

Glazbenik, koji se razvodi od treće supruge Ines, o privatnom životu nerado govori, ali o ljubavi je rekao sve u novom hit singlu.

- U ljubav i dalje vjerujem. Čovjek koji je prestao vjerovati je zombi, živi mrtvac. Apsolutno treba vjerovati jer čovjek bez nade, kakav je to čovjek - pita se Boris.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:54