POPULARNA EMISIJA

VOLIM HRVATSKU Goran Navojec sa svojim timom u vrlo napetoj emisiji opet pobijedio vlastitog brata i njegovu ekipu

Ekipa Gorana Navojca, u kojoj su igrali akademski pjevač Ivan Jelić, glumica Amanda Prenkaj i glazbenik Hrvoje Rupčić, pobijedila je i u ovom izdanju popularne HRT-ove emisije Volim Hrvatsku.

U Bojanovoj su ekipi nešto manje uspješno igrali glumci Mateo Videk i Filip Juričić te sopranistica Valentina Kobić Fijačko. Proslavljena hrvatska operna pjevačica i mladi pjevač Ivan Jelić gledateljima i publici večeras su priuštili i pravu poslasticu otpjevavši skladbu Ja ljubim iz filma Tko pjeva, zlo ne misli.

Napeto je bilo tijekom cijele emisije. U posljednjoj je igri Bojan gotovo pridobio kolo sreće na svoju stranu, ali u trećem i četvrtom krugu Goran je s 11, a potom i 15 bodova svojoj ekipi osigurao pobjedu. U igri Poznati sunarodnjaci, kao i obično, bio je bolji Bojan, ali igra Sretan rođendan gotovo uvijek donosi sreću Goranu. I ovaj je put poklon-torta eksplodirala u rukama Bojanova igrača, što je Goranovoj ekipi donijelo 16 bodova.

Braća Navojec, Mirko Fodor i njihovi suigrači gledatelje Hrvatske radiotelevizije očekuju i iduće nedjelje u novoj emisiji Volim Hrvatsku koja se prikazuje na Prvom programu Hrvatske televizije s početkom u 17.35. Snimku ove emisije moguće je pogledati s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:03