BOLJE NE MOŽE

JEDAN OD NAJIMUĆNIJIH HRVATA SUPRUGU ODVEO NA GODIŠNJI IZ SNOVA Na drugom kraju svijeta uživaju u ljubavi, pješčanim plažama i kristalno čistom moru

 INSTAGRAM

Davor Lukšić jedan je od rijetkih Hrvata koji se može pohvaliti da mu i u poslu i u ljubavi ide i više nego odlično.

Forbes ga je 2014. svrstao među trideset najbogatijih ljudi u svijetu, a u Hrvatskoj ga zovu kraljem turizma - naime, Lukšić je vlasnik nekoliko luksuznih hotela na jadranskoj obali, među kojima se najviše ističe dubrovački Excelsior.

Iako samozatajni Davor o privatnom životu šuti, njegova supruga, Talijanka Cristel Carrisi tu i tamo se na društvenoj mreži pohvali detaljima iz njihova glamurozna života.

Tako je na Instagramu objavila fotografije s godišnjeg odmora na Filipinima.

Supružnici su uživali na pješčanim plažama na rajskom otoku Palawan. Njihov odabir destinacije nikoga nije previše začudio s obzirom da su oboje veliki zaljubljenici u more. Naime, na vlastitom vjenčanju prošle godine u Italiji odrekli su se darova - uzvanike su zamolili da umjesto toga uplate novac u fond za očuvanje mora.

Poduzetnik Davor Lukšić nasljednik je poslovnog carstva Grupacije Lukšić, čija se vrijednost procjenjuje na više od 12,5 milijardi dolara. Potomak je najbogatije obitelji u Čileu, koja je potekla od siromašnog bračkog zemljoradnika Polikarpa Lukšića koji je 1910. prekooceanskim brodom otišao u Južnu Ameriku.

Cristel je pak manekenka i dizajnerica kupaćih kostima, a roditelji su joj glazbenici Al Bano i Romina Power.

Umag, 260715.?Finalni mec 26. ATP turnira Konzum Croatia open Umag izmedju Dominic Thiem (AUT) i Joao Sousa (POR).

Na fotografiji: Davor Luksic.

Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Šebelić / CROPIX / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:26