LIJEPA I PAMETNA

Nikolina Pišek: Neću na srpsku Farmu, nema tih para!

Popularna hrvatska voditeljica odlučila je ipak ne krenuti koracima svog bivšeg dečka Kristijana Kikija Curavića koji se ove godine bio okušao u izazovu seoskog imanja
Otok Krapanj ,130809.Nikolina Pisek ljetni odmor provodi na otoku Krapnju.Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
 Nikša Stipaničev / CROPIX

Nikolina Pišek odbila je producente srpske verzije Farme te im objasnila kako u popularnom reality showu ne bi nastupila ni da nema već zakazane termine snimanja serije 'Najbolje godine'.

- Nisam osoba koja bi bila dio takvog projekta. Nema tih para zbog kojih bih otišla na Farmu - objasnila je Pišek u intervjuu za srpski Press.

I tako nažalost nećemo gledati Nikolinu kako svako jutro hrani piceke ili čisti gnoj iz staje kao što je njezin donedavni ljubavnik Kristijan Curavić radio u hrvatskoj verziji Farme.

S druge strane, Nikolina će u 'Najboljim godinama' glumiti ženu koja bijeg od svakidašnjih problema pronalazi u alkoholu.

- Žena je dosta starija od mene i ima mnogo problema. Trenutno pohađam satove glume kako bi se bila maksimalno spremna jer ne želim da moj lik, iako problematičan, postane negativan - istaknula je Nikolina.

U intervjuu za Press osvrnula se i na prekid s Curavićem do kojeg je navodno došlo zbog njegove prevare.

- Kada mislimo da je neka ljubav velika i iskrena, a na kraju se ispostavi da nije bila takva naravno da ostanemo razočarani. No, duboko vjerujem u ljubav i znam da ću naći svoju drugu polovicu - zaključila je Nikolina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 22:22