BIG BROTHER

Kristina napustila kuću, a gotovo svi stanari nominirali novi ljubavni par!

 screenshot RTL

Kristina Vukas napustila je Big Brother kuću. Lijepa i samozatajna pjevačica, poznatija kao Kristina Votka, odmah na početku emisije saznala je da ispada iz utrke za glavnu nagradu. Za nju je glasalo čak 31 posto gledatelja, a izraz njezinog lica jasno je otkrio da joj eliminacija nije najbolje sjela. Ipak., kaže da je zadobvoljna kako se predstavila na TV-u.

- Većina ljudi je vjerojatno imala predrasude o meni s obzirom na pjesmu 'Odnijela te votka', ali mislim da sam pokazala da sam fina i obrazovana djevojka - rekla je Kristina i nakon toga prokomentirala ljubavne iskre u kući.

- Nisam se htjela miješati između Ines i Fabija. Neka njih dvoje, ali iskreno, ovo duže traje nego što sam očekivala. Marina i Romano? Hmmm, ne bih htjela pričati o tome, voljela bi ostati u prijateljskim odnosima s njima...

Inače, gosti u studiju su bivše stanarke Tamara i Katja, ali i bivši Rinin partner iz BB-a Ivan Mitrović Mrkvica.

- Rina je dobra osoba, ali ima težak karakter i treba znati s njom. Nedostaje li mi? Pa baš i ne, jer se povremeno čujemo... - priča Mrkvica o svojoj staroj ljubavi.

S druge strane, Tamara je prekinula nagađanja i naglasila da je samo dobra prijateljica s Marininim, već sada bivšim zaručnikom.

- Kako je Saša reagirao na njezino pismo? Poprilično hladno...

Što se tiče samih nominacija, zanimljivo je da nova ljubavna veza između Ines i Fabija nije previše oduševila stanare, budući da su ih gotovo svi nominirali. Uz njih dvoje, sljedeći tjedan mogao bi biti posljednji za Romana i Juricu. Pađen, istina, nije dobio nijedan glas, ali ga je nominirao Big Brother i to zbog toga što nije ispunio svoju tajnu misiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:07