PALA JE POMIRBA?

SVE JOJ OPROSTIO? SAŠA JE GOVORIO DA ONA ZA NJEGA VIŠE NE POSTOJI Marina ostavila Romana, pa se druži s bivšim zaručnikom

 / Facebook / Saša Muhek

Ubrzo nakon što su Marina Raguž i Romano Obilinović potvrdili da su prekinuli vezu koju su započeli u zadnjoj verziji hrvatskog Big Brothera, bivši Marinin zaručnik, Saša Muhek, na Facebooku se pohvalio da je u njezinom društvu. Par je uživao u browniejima i kavi u jednom kafiću na Jarunu.

Naime, Marina i Saša zaruke su prekinuli jer se manekenka zaljubila u Romana u reality showu. Nakon što je Žorž, što je nadimak Romanu, pobijedio u Big Brotheru, Marina se s njim preselila u Split.

Cijelo ljeto su proveli zajedno i nisu se odvajali jedno od drugog. No Marina je umjesto ljubavi izabrala karijeru i preselila u Istanbul gdje nosi revije. Romano nije htio s njom.

- Nije bilo svađe, jednostavno je, ona je željela nastaviti s poslom, navodno nosi neke revije u Istanbulu. Ja se nisam vidio u toj priči. Što ću ja u Istanbulu? Ona će na revije i partyje, a ja ću sjediti u kafiću, čekati je i moliti Boga da me netko bombom ne raznese - objasnio je bivši nogometaš razloge prekida njihove veze.

Iako je poslije njihovog prekida Saša govorio da za Marinu više nema mjesta u njegovo životu, čini se da se predomislio.

- Mene nakon izlaska iz Kuće neće naći, za mene ona više ne postoji i nema opcije da se situacija izgladi. Zahvalan sam Big Brotheru što mi je otvorio oči i spasio život - govorio je tada.

Tvrdio je i da je dovoljno samostalan i sposoban da bi dozvolio da ga netko tako šamara.

- Imam svoj život u kojem je trebala biti i Marina, ali njoj sada više nema mjesta u njemu. Na ovih pet godina provedenih s njom gledam kao na životno iskustvo. Mnogima bi to bio šok, ali ja se budim sretan jer znam da sam izbjegao životnu pogrešku – zaključio je tada.

screenshot

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 07:42