KEVIN MCENROE

ŠOKANTNA ISPOVIJEST SINA TENISAČA I OSKAROVKE 'Djed Ryan O'Neal je tjerao mamu da uzima kokain kako bi smršavjela'

Kevinovi roditelji redovito su sudjelovali u razularenim narkomanskim zabavama i nisu se mogli brinuti za sina
 Youtube

LOS ANGELES - Kevin McEnroe (29), sin glumice Tatum O'Neal i tenisača Johna McEnroea, unatoč silnom bogatstvu imao je strašno djetinjstvo.

Njegovi roditelji redovito su sudjelovali u razularenim narkomanskim zabavama i nisu se mogli brinuti za Kevina. Za dječakovo skrbništvo borili su se majka, heroinska ovisnica, i djed, holivudski glumac Ryan O'Neal, kojeg unuk naziva monstrumom, piše Daily Mail.

Jezive detalje o životu u sjeni poznatih roditelja iznio je u knjizi 'Our Town', koja će uskoro biti objavljena.

Youtube

Youtube

Ispričao je da je njegova majka, koja je sa 10 godina dobila Oscara za sporednu ulogu, bila vrlo brižna kad nije bila drogirana. Otac nije previše mario za njega pa je oduvijek želio privući njegovu pažnju. Slavni tenisač je bio perfekcionist posvećen sportu.

- Trenirao sam tenis, ali i košarku. Tata bi samo došao na utakmicu i ne bi se pozdravio sa mnom, a na kraju bi mi samo klimnuo glavom, što bi značilo da sam dobar. Ali nikada najbolji, priča Kevin.

O djedu Ryanu O' Nealu, najpoznatijem po ulozi u romantičnom filmu 'Ljubavna priča' Kevin nema nijedne lijepe riječi. Tvrdi da je djed njegovu majku Tatum tjerao da uzima kokain kako bi smršavjela, a suprugu Farrah Fawcett je tukao ako bi razgovarala s drugim muškarcima.

- Nisam ga vidio od svoje trinaeste godine. Niti ga ikad želim vidjeti, zaključio je Kevin, koji je lani i sam uhićen zbog kokaina. Nakon toga je bio na rehabilitaciji i posljednjih mjeseci je 'čist'.

- U ćeliji sam bio s alkoholičarima, narkomanima, makroima i drugim kriminalcima s ulica New Yorka. Kada sam pročitao naslov u novinama da je sin Mc Enroea i Tatum u zatvoru, znao sam da sam dotakao dno. Nakon toga, tužba je povučena, jer su otkrili da sam umjesto kokaina kupio sodu bikarbonu. Vidite, nisam sposoban ni kupiti pravu drogu, ironičan je Kevin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:05